Derya Uluğ’dan Taha Duymaz anısına iftar

Şarkıcı Derya Uluğ, Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz için iftar yemeği verdi.

featured

Şarkıcı Derya Uluğ, Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz için iftar yemeği verdi. Hatay’da Duymaz’ın ailesiyle de bir araya gelen Uluğ, “Umarım bir yerlerden görüyorsundur” dedi.

Çektiği yemek videoları ile tanınan ve çok kez zorbalığa uğradığını söyleyen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası Hatay’da enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti.

Benzer Haberler
ragib-narin-taha-duymaz
Ragıb Narin, Taha Duymaz’ın annesiyle pozunu paylaştı: ‘O bana Taha’nın emaneti’
taha-duymaz-burak-duymaz-instagram
Burak Duymaz’dan kahreden Taha Duymaz paylaşımı
merve-bologur-taha-duymaz
Merve Boluğur’un Taha Duymaz pişmanlığı: ‘Göremedim, çok üzgünüm’

Duymaz ve kız kardeşi Melek’in cenazeleri hemen bulunamamış, arama sürecinde de mücadele eden isimlerden bir tanesi Derya Uluğ olmuştu. Uluğ, dün Hatay’a gitti ve Taha için iftar yemeği verdi.

‘Taha Duymaz Mutfağı’ yazılı pankartlar hazırlatan şarkıcı, Duymaz’ın ailesiyle de bir araya geldi.

Twitter hesabından iftar yemeğinini paylaşan Uluğ, “Keşke sen hayatta olsaydın ve kendin yapsaydın o yemekleri. Olmadı… Senin hayalin benim hayalim olmuştu. Bugün gerçek oldu. Umarım bir yerlerden görüyorsundur. Mekanın cennet bahçesi olsun gönlü güzel Taha’m” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir