Defne Samyeli’nin 18 yaşındaki kızı Derin Talu sevgilisiyle aşka geldi! Dudak dudağa…

featured

Geçtiğimiz ay Bebek’teki bir mekandan çıkarken görüntülenen Defne Samyeli, kızları Deren ve Derin Talu’nun sosyal medya hesaplarından paylaştığı iddialı pozlarla ilgili açıklama yapmıştı.

Samyeli, “Derin yeni 18 yaşına girdi. Deren zaten modellik ve oyunculuk yapıyor. ‘Cesur poz’dan kasıt nedir, onu da çok anlamıyorum. Bütün yaşıtları da aynı pozları paylaşıyor” demişti.

“HERKESİN KENDİ HAYATI VAR”

Ünlü sunucu, “Kameraların önüne doğdular diye yaşıtlarının yaptığı herhangi bir şeyi, benden miras kalan bir ün dolayısıyla yapmamalarını istemem. Herkesin kendi hayatı var. Kızlarım da başlı başına birer birey” ifadelerini kullanmıştı.

49 yaşındaki güzel, “Çocuklara karşı sorumluluklarımın sınırını biliyorum. Kırmızı çizgilerimizi de karşılıklı biliyoruz. Oralarda kendilerine zarar vermeyecek şeyler yapmadıkları müddetçe ikisi de başımın tacı” şeklinde konuşmuştu.

AŞKA GELDİLER

Tv100’ün haberine göre, 250 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla adından söz ettiren Derin Talu, önceki akşam Arnavutköy’de aşka geldi.

Defne Samyeli’nin Mimar Eren Talu’dan olan büyük kızı Derin Talu, bir kafade sevgilisiyle öpüşürken yakalandı. Görüntülendiğini fark eden Talu ve erkek arkadaşının tedirginliği dikkatlerden kaçmadı.

Talu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlamazken, erkek arkadaşı da hızlı adımlarla kafeden ayrıldı.

POZLARIYLA SOSYAL MEDYAYI SALLIYOR

Son dönemde annesi Defne Samyeli ve ablası Deren Talu gibi sık sık magazin gündemine gelen Derin Talu, bir marka için lila renkli mayosuyla objektif karşısına geçmişti.

Derin Talu ilk işbirliğiyle sosyal medyayı salladı! Birbirinden seksi pozlar…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir