Demokrat Parti’yi Sedat Peker mi fonluyor?

6’lı masanın anketlerde adı bile çıkmayan tabela partisi Demokrat Parti’de skandalların ardı arkası kesilmiyor. Genel Başkan Gültekin Uysal döneminde tefecilerin ağına düşen partide ırkçı provokatör İlay Aksoy ve siyasi maganda Cemal Enginyurt’un katılımları sonrası partinin tarihi misyonu bir anda çöpe atılmıştı. Şimdi ise Demokrat Parti’yi firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker’in fonladığı iddia edildi.

featured

6’lı masanın ortaklarından Demokrat Parti’nin Genel Başkanı Gültekin Uysal, Genel Başkan Yardımcıları İlay Aksoy ile maganda Cemal Enginyurt, firari uyuşturucu mafyası Sedat Peker operasyonundan hüküm giyen MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel’in dizinden ayrılmıyor.

Geçtiğimiz aylarda Suriye diktatörünün propagandasını yapan ve katilin ajanı olmakla suçlanan isimlerle sürekli sosyal medya üzerinden canlı yayınlarda buluşan İlay Aksoy’un Esed sevgisinin dışında uyuşturucu mafyası Sedat Peker’e de hayran olduğu ortaya çıktı.

Esed’in Türkiye’deki torbacısı kim? İYİ Partili İlay Aksoy’un Esed aşkı çılgınlık boyutuna ulaştı…

DEMOKRAT PARTİ’Yİ SEDAT PEKER Mİ FONLUYOR?

Yine yakın zaman önce suç örgütü lideri Sedat Şahin’in adamı Emrah Topal’la birlikte katıldığı bir programda gazeteci Latif Şimşek’i döven maganda Cemal Enginyurt’un da Peker’in adamı Öncel’le yakın ilişkileri, ‘’Demokrat Parti’yi Sedat Peker mi fonluyor?’’ sorusunu da beraberinde getirdi.

Cemal Enginyurt’un, ‘Korumam değil’ dediği Latif Şimşek’i darp eden Emrah Topal, Sedat Şahin’in adamı çıktı

İşte uyuşturucu mafyası Sedat Peker operasyonunda hüküm giyen Feridun Öncel’in DP’li isimlerle birlikte olduğu o paylaşımları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir