Demet Özdemir’e DJ Sergio ile aşkı soruldu! Ropörtajı yarıda kesti

Yunanistan dönüşü havalimanında görüntülenen güzel oyuncu Demet Özdemir, boşandıktan kısa bir süre sonra Yunanistan'da tanışarak aşk yaşamaya başladığı iddia edilen DJ Sergio ile ilgili soruları duyunca röportajı yarıda keserek soruları yanıtsız bıraktı.

featured

Oğuzhan Koç ile geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede boşanan Demet Özdemir, yeni ev aldığı Yunanistan dönüşü havalimanında görüntülendi. Özdemir basın mensuplarının sorularını yanıtlarken DJ Sergio ile ilgili aşk sorularını duyunca apar topar ropörtajı yarıda keserek uzaklaştı.

Havalimanında Gazete Magazin’e konuşan Demet Özdemir, Yunanistan’daki evi ve yeni sezonla ilgili “Yunanistan tatili güzel geçti. Hareketli ve eğlenceliydi. Her şey yolundaydı. Ev almayı çok önceden planlıyordum ama ancak tamamlandı. Şimdi de içi yapılıyor o yüzden hep gidip gelmek zorunda kaldık. Hem tatil yaptım hem evin dekorasyonuyla ilgilendim. Adım Farah’ın çekimlerinden önce birkaç projede daha yer alacağım. Tüm set ekibiyle çok iyi anlaştık” dedi.

DJ SERGIO SORULUNCA KAÇTI

Boşandıktan kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başladığı iddia edilen DJ Sergio hakkında soruyu duyunca gülen Demet Özdemir, röportajı yarıda keserek uzaklaştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir