Demet Özdemir’in Venedik Film Festivali kombini sosyal medyayı ikiye böldü

Demet Özdemir, Venedik Film Festivali'nde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Kırmızı derin yırtmaçlı bir etek ve siyah ceketle festivale katılan Özdemir'in tarzı pek beğenilmedi. Ünlü oyuncunun eteğinin fiyatının ise 184 bin TL olduğu öğrenildi.

featured

Bu yıl 21’incisi düzenlenen Venedik Film Festivali’nde Kineo Ödül Töreni’nde, Adını Feriha Koydum ve No: 309 gibi projelerle tanınan Demet Özdemir, “Uluslararası En İyi Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Ancak, Özdemir’in ödül törenindeki festival tarzı ise sosyal medyada tartışmaya neden oldu.

Demet Özdemir, ödül törenine kırmızı gül detayları olan ve derin yırtmaçları bulunan bir etekle katıldı. Bu kombini siyah bir ceketle tamamladı. Özdemir’in tarzı, bazı kesimler tarafından beğenilirken, birçok kişiden eleştiri aldı. Sosyal medyada “Yakışmamış”, “Etek hiç olmamış” gibi eleştirilerin yanı sıra “Melek gibisin”, “Parlıyorsun” gibi olumlu yorumlar da yapıldı.

ETEĞİN FİYATI 184 BİN TL

Ünlü ismin tarzı ile ilgili sosyal medyada “Yakışmamış”, “Etek hiç olmamış” gibi eleştirilerin yanı sıra “Melek gibisin”, “Parlıyorsun” yorumları yapıldı. Demet Özdemir’in çok konuşulan eteğinin fiyatının 6900 dolar yani yaklaşık 184 bin TL olduğu öğrenildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir