Demet Özdemir’den Oğuzhan Koç’u aldattığı iddialarına sert çıkış

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, 14 Nisan'da yaptıkları ortak açıklamada boşanacaklarını açıklamıştı. Demet Özdemir, haklarında çıkan ihanet iddialarına yanıt verdi.

featured

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, 14 Nisan’da yaptıkları ortak açıklamada boşanacaklarını açıklamıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber sonrası ihanet olup olmadığı merak edilmiş hatta ikiliden birinin diğerini aldattığı ortaya atılmıştı. Demet Özdemir, iddialara yanıt verdi.

 

“YÜRÜTEMEDİK…”

Geçtiğimiz hafta “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp, sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz.” diyen çift, bu açıklama sonrası sessizliğe bürünmüştü. Boşanma açıklamasının ardından pek çok iddia ortaya atılsa da bunlardan en çok ses getireni Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç’u aldattığı iddiasıydı.

Benzer Haberler
demet-ozdemir-dans-ettigi-goruntuleri-paylasinca-13555597_5237_m
Demet Özdemir sessizliğini bozdu! “Oğuzhan Koç ile anlaşarak boşanacağız”
demet-ozdemir-oguzhan-koc-evliligi
Demet Özdemir ile boşanma kararı alan Oğuzhan Koç’un yüzü gülüyor
demet-özdemir
Oğuzhan Koç’dan flaş Demet Özdemir iddiası! ‘Senin paran, benim param…’

Habertürk’ten Eren Gürel’in haberine göre; Demet Özdemir, o açıklamadan bir hafta sonra Emirgan’da görüntülendi. Bir dergi çekimi için teknede objektif karşısına geçen Özdemir, çekim sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı:

Çıkan iddialara çok şaşırmadım ama gerçeği yansıtmıyor. Bizim ilişkimizde çıkan dedikodular gibi başımıza bir şey gelmedi. İkimiz de saygı çerçevesi içerisinde ilişkimizi noktalama kararı verdik.

“ALDATMA GERÇEKLEŞMEDİ”

Demet Özdemir, sözlerine şöyle devam etti: Ne aldatma, ne de şiddet gibi iddialar doğru. Biten bir ilişki sonrası konuşmak ne bana ne de Oğuzhan’a yakışır. Aramızda kin, nefret, öfke yok. Ortaya atılan takı, ev, mal, mülk üzerine dedikodular beni çok üzüyor. Hiç birisi gerçeği yansıtmıyor. Böyle şeyler konuşulmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir