Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un balayı villasıyla ilgili şoke eden gerçek! Koç eski aşkı Yağmur Tanrısevsin’le meğer…

Oyuncu Demet Özdemir ile oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, 28 Ağustos'ta evlendi. Çift, Sarıyer'deki bir otelde pek çok ünlünün de katıldığı gösterişli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Özdemir ile Koç, balayına çıktı. İkili, tatilde çektikleri fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü çift Göcek'teki lüks bir otelin özel villasını tuttu. Geceliği 150 bin TL olan villayla ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Ünlü popçu, 2018 yılında aynı villada o zamanki aşkı Yağmur Tanrısevsin ile aşk tatili yapmıştı.

featured

26 Ağustos’taki düğünleriyle çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un balayı tercihleri de merak konusuydu. Ünlü çift, 5 Eylül’de Göcek’teki lüks bir otelin ‘premium villası’na giriş yaptı.

Çiçeği burnunda evliler, önceki gün de romantik balayından karelerini sosyal medya hesaplarından başladı.

Çift, temmuz ayında da Göcek’te ön balayı yapmıştı.

ÇARPICI DETAY

Takvim’in haberine göre; Geceliği yaklaşık 150 bin TL olan villa, lüks detaylarıyla dikkat çekerken ortaya bir çarpıcı detay daha çıktı.

37 yaşındaki popçu, 2018 yılında da o dönem aşk yaşadığı ve evlilik planları yaptığı Yağmur Tanrısevsin ile aynı villada baş başa romantik anlar yaşamıştı.

TATİL POZLARI DURUYOR

Güzel oyuncu, o dönem bu tatilde çekilen karelerini de sosyal medyasından paylaşırken; o kareleri de halen silmedi.

Demet Özdemir’in balayındaki bikinili pozları nefes kesti

Ortaya çıkan bu ilginç tesadüf, “Oğuzhan’ın aşk villası belli oldu” dedirtirken; ünlü popçunun bu seçimine Demet Özdemir’in nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. Güzel oyuncu, lüks villada çekilen balayı pozlarını sosyal medyasında paylaşarak beğeni rekoru kırdı.

Yağmur Tanrısevsin’in o dönem yakın dostu olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’u tanıştıran isim olduğu iddia ediliyor.

2018’de o dönemki aşkı Koç ile Göcek’teki lüks villada tatil yapan Yağmur Tanrısevsin, burada çekilen fotoğraflarını halen sosyal medyasından silmedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir