Demet Evgar ile Levent Babataş’tan evlilik müjdesi! Levent Babataş kimdir?

Oyuncu Demet Evgar ile işletmeci Levent Babataş'ın evlendiği ortaya çıktı. Bugün gerçekleşen nikâhın aile arasında yapıldığı ve dışarıya bilgi verilmediği kaydedildi. Çift, dostları için yaz ayında büyük bir düğün yapacak.

featured

Oyuncu Demet Evgar ile işletmeci Levent Babataş, bir süredir evlilik hazırlıkları yapıyordu. Evliliğin yazın gerçekleşeceği belirtiliyordu ancak sürpriz bir haber geldi. Altı yıldır devam eden birlikteliklerini aile arasında kıyılan nikahla mutlu sona dönüştürdüler.

NİKÂH ŞAHİTLERİ KİM OLDU?

Çiftin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı. “Evet” dedikleri sırada espri dolu anların yaşandığı törende Demet Evgar’ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaparken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini ise çiftin yakın arkadaşları Özlem Oğuz ve Yeşim Koçak üstlendi.

Pandemi nedeniyle aile arasında yapılan nikah töreninin ardından çiftin düğünü dostlarının da katılımı ile yaz aylarında gerçekleşecek.

DEMET EVGAR, İYİ NİYET ELÇİSİ OLDU!

Diğer taraftan UN Women, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi, Türkiye’nin başarılı oyuncularından Demet Evgar’la önemli bir işbirliğine imza atarak, Evgar’ı Türkiye ofisinin ilk iyi niyet elçisi olarak ilan etmişti. Danai Gurira, Nicole Kidman, Emma Watson ve Anne Hathaway gibi isimlerin sahip olduğu ünvana Evgar, 7 Mart günü düzenlenen etkinlikte atanmıştı.

Demet Evgar, organizasyonda BM Kadın Birimi tarafından Türkiye’nin ilk iyi niyet elçisi olarak görevlendirilmesi ve #BenKadınım projesi hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle aktardı:

“Kadınların zorlu süreçlerden geçerek kazandığı tüm hakları kutladığımız ve hala süregelen eşitsizlikleri tekrar masaya yatırdığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi İyi Niyet Elçisi ilan edilmek tabii ki büyük bir gurur fakat büyük de bir sorumluluk. Bu sorumluluğun bilinciyle daha önce yürüttüğüm çalışmaları Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin ortaklığıyla güçlendirerek, daha fazla kadına ilham olabilmek ve kadınların hikâyesini daha fazla kadınla buluşturabilmek istiyorum.”

“BEN KADINIM, ÇALIŞMAK İSTİYORUM”

“Bu yola, ‘Ben Kadınım Farkındayım, Değişiyorum ve Değiştiriyorum’ diyerek çıktık. ‘Ben kadınım şiddete karşıyım, ben kadınım haklarımın savunucusuyum, ben kadınım çalışmak istiyorum, çocuklarım için bakım hizmeti talep ediyorum, ben kadınım ihtiyaçlarıma yönelik hizmetlere erişebilmeliyim diyebilmek’ istiyoruz. Yine iş birliği çerçevesinde kadınların farkındalığının artmasına destek olmak istiyorum. Birçok kadın maruz bırakıldığı şiddetin, eşitsizliklerin içine doğuyor. Artan farkındalıklarının değişime kavuşması, şiddete maruz bırakıldıklarında, eşitsizliklerle karşı karşıya kaldıklarında ses çıkarabilmeleri için onlarla birlikte yürümek ve onlara rol model hikayeleri sunabilmek istiyorum.”

LEVENT BABATAŞ KİMDİR?

Peki güzel oyuncu Demet Evgar ile hayatını birleştiren Levent Babataş kimdir? Aslen Erzincanlı olan Levent Babataş İstanbul’da doğdu.

Kadıköy’de bulunan İstek Semiha Şakir Lisesi’nde eğitimini tamamlayan Levent Babataş, İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde eğitim aldı.

Gıda üzerine faaliyet gösteren işletmede kariyerini sürdüren Levent Babataş, bir alışveriş merkezinde ünlü bir markanın bayiliğini yapıyor. Levent Babataş’ın bir önceki evliliğinden bir oğlu bulunuyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir