Demet Akalın’dan Ebru Gündeş’i kızdıracak Hadise paylaşımı

featured

O Ses Türkiye jürisi olarak ekrana dönen Ebru Gündeş ve Hadise arasında yaşananlar uzun zamandır gündemde.

Hadise-Ebru Gündeş olayında Demet Akalın “En özlenen ses” diyerek kalplerle Ebru Gündeş şarkıları paylaşarak tarafını seçmişti.

Hadise ile yasak aşk iddiaları nedeniyle sarsılan Reza Zarrab ve Ebru Gündeş’in evliliği resmen sona erdi

HADİSE’YE ZEYTİN DALI UZATTI

Geçtiğimiz günlerde Hadise’nin Instagram’daki takipçi sayısı 10 milyonu geçtiğinde “Ay yazık ona. Ben araştırttım, milyoncuk bile değil. Kocası da yok, milyoncukları da” diyerek rekabeti arttıran Demet Akalın bu kez Hadise’ye zeytin dalı uzattı.

Akalın, 9,7 milyon takipçili Instagram hesabından Hadise’ye öyle bir jest yaptı ki gören gözlerine inanamadı. İkilinin arasının bozuk olduğu düşünülürken Akalın herkesi şoke edecek bir harekette bulundu. Demet Akalın otomobiliyle seyir halindeyken Hadise’nin ‘Hay Hay’ isimli şarkısını açarak story paylaştı.

KENDİ HİKAYESİNDE PAYLAŞTI

Hadise de Demet Akalın’ın bu jestine kayıtsız kalmadı. Demet Akalın’ın paylaşımını kendi hikayesinde paylaşarak kalp emojisi koydu.

İkilinin bir süredir kavgalı olduğu iddia ediliyordu. Demet Akalın’ın sık sık Hadise hakkındaki şaşırtan açıklamaları da iddiaları her seferinde güçlendiriyordu. Akalın ilk olarak Hadise’nin Instagram’daki takipçi sayısı 10 milyonu geçtiğinde ‘Ay yazık ona. Ben araştırttım, milyoncuk bile değil. Kocası da yok, milyoncukları da’ demişti. Ardından da ‘Hadise mutlu, Hadise’ye dokunma, günah kız şimdi mutlu. Kimsenin hakkında konuşmayalım’ ifadelerini kullanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir