Defne Samyeli’nin tesettür sözlerine tepkiler çığ gibi: “Estetik için yapılmaz”

Kendi programında tesettürle ilgili konuşan Defne Samyeli, tepki çeken ifadeler kullanmıştı. Samyeli'nin sözlerine tepki gösteren kullanıcılar "Tesettür estetik için yapılmaz" yorumları yaptı.

featured

Oyunculuk ve sunuculuğun ardından şarkıcılığa da soyunan Defne Samyeli son olarak YouTube kanalında program yapmaya başladı. Kızılcık Şerbeti’nde tesettürlü bir kadını oynayan Feyza Civelek’le sohbet ederken söyledikleriyle tepki çeken ünlü sunucu, tesettürün yaşı ele veren boyun ve hattını kapattığını söyledi. Samyeli, “Başörtüsü taktığında yüzüne istediğin şekli verebiliyorsun, başının formunu değiştirebiliyorsun, boyunu uzatabiliyorsun. Dip boyası gelince dert etmiyorsun” dedi.

“BAŞÖRTÜSÜYLE YÜZÜNE İSTEDİĞİN ŞEKLİ VEREBİLİYORSUN”

Başörtüsü takmanın faydalarını sıralayan Samyeli, “Bir tesettürlü arkadaşım bana söylemişti. Aslında kapanmanın insanı daha güzel ve daha genç gösterdiğine dair bir not. Çünkü yaşı ele veren konu önce boyun ve çene hattı gevşiyor. Başörtüsü taktığın zaman onu kapatabiliyorsun, yüzüne istediğin şekli verebiliyorsun, başının formunu değiştirebiliyorsun, boyunu uzatabiliyorsun. Dip boyası gelince dert etmiyorsun” ifadelerini kullandı.

“TESETTÜR ESTETİK İÇİN YAPILMAZ”

Defne Samyeli’nin açıklaması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Samyeli için “Sen niye kapanmıyorsun?”, “Tesettür estetik için yapılmaz” ve “Tesettürün estetikle alakası yoktur” yorumları yapıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir