CZN Burak kendisini dolandırdığını iddia ettiği babasıyla barıştı!

'CZN Burak' olarak tanınan ünlü işletmeci Burak Özdemir, kendisini dolandırıldığını iddia ettiği babası ile mahkemelik olmuş bu süreçte üzüntüden adeta bir deri bir kemik kalmıştı. Fenomen işletmeci ile babasının barıştığı öğrenilirken ikiliyi iş insanı Rizgar Sak'ın barıştırdığı öğrenildi.

featured

Sosyal medya fenomeni ve işletmeci CZN Burak ve babasının arası açılmıştı. Kanal D Haber’den Buse Öztürk’e konuşan İsmail Özdemir, “Burak ‘Babam beni dolandırdı’ diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı. İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir” açıklamasını yapmıştı.

“ANNESİNİN GENLERİNİ ALMIŞ”

Oğluna ve eski eşine tepki gösteren baba İsmail Özdemir, “Annesinin genlerini almış. Babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, sponsorluğunu da ben yaptım. Zaten iki sene öncesine kadar bakarsanız Burak diye bir şey yoktu” ifadelerini kullanmıştı.

İKİLİNİN BARIŞTIĞI ÖĞRENİLDİ

CZN Burak gibi pek çok markanın adı duyuran iş insanı Rizgar Sak’ın ikiliyi barıştırdığı, aralarındaki buzu eritmeye yardımcı olduğu öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir