Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon ve Rize’de tarihi kalabalığa hitap etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize mitingine katıldı. Bugüne kadar söz konusu kentte böyle bir kalabalık görmediğini vurgulayan Erdoğan, "Aldığım resmi rakamlara göre, Rize, 80 bin kişiyle burada. Rize 'gümbür gümbür sandığa gidiyoruz." dedi. Öte yandan Erdoğan daha sonra gittiği Trabzon mitinginde de Rize'de olduğu gibi tarihi bir kalabalığa hitap etti.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize mitingine katıldı.

14 Mayıs seçimleri öncesi memleketi Rize’de toplanan yoğun kalabalığa seslenen Erdoğan, bugüne kadar söz konusu kentte böyle bir kalabalık görmediğini vurgularken, hemşehrilerinden kapı kapı dolaşmalarını istedi.

“RİZE 80 BİN KİŞİYLE BURADA”

“Aldığım resmi rakamlara göre, Rize, 80 bin kişiyle burada. Rize ‘gümbür gümbür sandığa gidiyoruz’ diyor.” ifadesini kullanan Erdoğan, şöyle konuştu:

“BUGÜNE KADAR BÖYLESİNİ GÖRMEDİM”

“Ana ocağım, baba yurdum, ata toprağım Rize’yi gönülden selamlıyorum. Şu muhteşem katılıma bakın. Siyasette bugüne kadar Rize’mde böyle bir katılım görmemiştim. Bugün bir başka. Bu, 14 Mayıs’ın müjdesidir.

İnşallah sandıklar patlıyor mu? Bunun için benim hemşehrilerim, kardeşlerim, kapı kapı dolaşmaya var mı? 14 Mayıs’ta da inşallah bir başka müjdeyi Rize’den alacağız.

Rize’nin çalışkan, mert; Karadeniz gibi yüreği coşkulu insanlarını selamlıyorum. Heyecanınızdan, vefanızdan, aşkınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.”

TRABZON’DA  DA VATANDAŞLAR MEYDANA SIĞMADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile Trabzon Meydan Parkı’nda gerçekleştirilen ”Yeni Zigana Tüneli” açılış törenine katıldı.

Rize’nin ardından Trabzon’da da coşkulu kalabalığın meydana sığmadığı görüldü.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir