Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Şanlıurfa’da dikkat çeken ekonomi mesajları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da Afet Konutları Temel Atma Töreni'nde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan'ın ekonomiye yönelik mesajları dikkat çekti. Erdoğan, "Hayat pahalılığı başta olmak üzere ekonomik sıkıntıları yine biz çözeceğiz. Bu ülkenin geçtiğimiz 21 yıldaki tüm meselelerini nasıl biz çözdüysek bugünkü sıkıntılarının çözüm adresi yine biziz." dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’ta asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin sarstığı illerden biri olan Şanlıurfa’da Afet Konutları Temel Atma Töreni’nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında coşkuluk kalabalık için övgü dolu sözler sarf etti.

‘HAVALİMANINDAN MİTİNG ALANINA 1 SAATTE GELEBİLDİK’

Havalimanından miting alanına 1 saatte gelebildiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kardeşlerim bu muhabbeti ben inanıyorum ki 14 Mayıs’ta siz farklı bir bayrama çevireceksiniz.” dedi.

Erdoğan 14 Mayıs seçimlerine ilişkin, “Seçim kirli pazarlıklarla kazanılmıyor, seçim önce milletin kalbinde sonra sandıkta kazanılır.” dedi.

”EKONOMİK SIKINTILARI YİNE BİZ ÇÖZECEĞİZ”

Ekonomik gidişata dikkat çeken Erdoğan,  “Hayat pahalılığı başta olmak üzere ekonomik sıkıntıları yine biz çözeceğiz. Bu ülkenin geçtiğimiz 21 yıldaki tüm meselelerini nasıl biz çözdüysek bugünkü sıkıntılarının çözüm adresi yine biziz.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan Şanlıurfa’ya 138 milyar TL yatırım yaptıklarını açıklayarak muhalefete “Bu muhalefetin acaba bu noktada yaptığı bir şey var mı? Bay bay Kemal’in, Ankara Büyükşehir’in, İstanbul Büyükşehir’in, İzmir Büyükşehir’in, ne yaptınız buralarda?” sorularını yöneltti.

Erdoğan, “Şanlıurfa’da toplamda 11 bin ev yaparak depremzedelerimizi yuvalarımıza kavuşturacağız. Şehir merkezindeki konutları zemin hariç 4 kat, köyevlerimizi ise tek kat olarak yapacağız. Her gün binlerce konutun sözleşmesi yapılıyor, inşasına başlanıyor.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir