Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babasından Meral Akşener’e çok sert tepki: Oğlumun kanını kaç paraya sattınız

Seçimlere kısa bir süre kala muhalefet cephesinde skandalların ardı arkası kesilmiyor. İYİ Parti'den aday olan Seyithan İzsiz'in, şehit Fırat Çakıroğlu'nun katili PKK'lı Nurullah Semo'ya burs verdiğini söylemesi üzerine Çakıroğlu'nun babası Mahir Çakıroğlu'ndan Akşener'e çok sert tepki geldi.

featured

İYİ Parti İstanbul milletvekili adayı olan Seyithan İzsiz’in, Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu’nun katili PKK’lı Nurullah Semo’ya burs verdiğini ve Semo’nun bir akrabasının düğününe katılmasına Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu sert tepki gösterdi.

OĞLUMUN KANINI KAÇ PARAYA SATTINIZ?

İftara katılmadan önce Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun kabrini ziyaret ettiğini belirten acılı baba Fuat Mahir Çakıroğlu, “Fırat’ın katiline, benim oğlumu katleden insana İP İstanbul 3’üncü bölge 2’nci sıra milletvekili adayı Seyithan İzsiz denen adam burs veriyor. Buradan İyi Parti’ye sesleniyorum. Meral Hanım’a sesleniyorum. Biz bu vatan için şehit veriyoruz. PKK’lı, HDP’li bir şahıstan (vekillik için) acaba ne aldın ondan? Benim oğlumu sattın!” diye konuştu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir