Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Türkiye genelinde 600 metrekareden büyük 1000 market yapılacak

featured

Tarım Kredi Kooperatifince Kısıklı’da açılan satış mağazasına uğrayıp alışveriş yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan ve Kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar eşlik etti.

AİLESİYLE ALIŞVERİŞ YAPTI

Ürünleri inceleyip market arabasına koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar, mağazadaki vatandaşlarla sohbet etti. Burada yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan, ödemesini nakit yaptıktan sonra marketten ayrıldı.

Çıkışta basın mensuplarına açıklama yapan Erdoğan, “Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer. Bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var.

TÜRKİYE GENELİNDE 1000 MARKET TALİMATI

Market alışverişi sonrası gazetecilere verdiği demeçte Erdoğan, “Türkiye genelinde 600 metrekareden büyük bin kadar market yapılması talimatı verdik. Bunları süratle çoğaltacağız. Vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünleri ulaştırmanın ve piyasayı balanse etmenin gayreti içinde olacağız. Şu anda bizzat burada yaptığım alışverişle bunu gördüm ve bundan dolayı da mutluyum” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir