Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’dan Diyanet’e uyarı: “Halil Konakçı’ya sahip çıkın”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral Diyanet’e uyarıda bulundu. Saral sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Diyanet'e "Halil Konakçı'ya sahip çıkın" uyarısında bulundu.

featured

Sosyal medyada Hatay paylaşımları ile dikkat çeken ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından sosyal medyadaki bu paylaşımlarına ilişkin inceleme başlatılan Uluçınar Camisi İmamı Halil Konakçı ile ilgili bir kritik açıklamada Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’dan geldi.

Oktay Saral, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Diyanet İşeri Başkanlığı yetkililerine sesleniyorum; Bazı ağzı ve kalbi bozuk insanların ifadelerini şahit tutarak söylemediği sözlerden dolayı imanına, vatanına ve bayrağına meftun olan yüzde yüz yerli Muhterem Halil Konakçı Hocaefendi’ye O’nun imanı gibi kavi bir duruş sergileyerek sahip çıkınız. Aksi halde böyle yapmakla Halil Konakçı hocalarımızı töhmet altında bırakırsınız. Bozacının şahidi şıracıdır, karnından konuşan ve asla bu ülkenin değerleriyle bağdaşmayan insan namzetlerine yol vermeyin yoksa arkasını alamazsınız. Halil Konakçı’nın her daim yanındayız.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir