Çukur’da Koçovalılar Cengiz Erdenet’ten intikam alıyor! Aliço yeni bir aşka mı yelken açıyor?

featured

Yeni sezonda Mustafa Avkıran, İrem Sak, Barış Arduç, Nejat İşler gibi ünlü isimlerin dahil olduğu sevilen dizi Çukur’da diziye yeni katılan Seher karakteri gündeme bomba gibi düştü.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Necip Memilli, Perihan Savaş gibi isimlerin paylaştığı dizide Aliço karakterinin performansı ilk sezondan beri seyirciden büyük alkış alıyor. Zorlukların üstesinden gelerek hayatta kalmaya devam eden Aliço’nun kağıt toplayarak insanlara hiçbir zararı yokmuş izlenimi verilse de geçmişte keskin nişancı olduğu ve zeki biri olarak hayata adım attığı biliniyor.

Aliço’nun diziye yeni katılacak Seher karakteriyle aşk yaşayacağı iddia ediliyor. Çukur’un kadrosuna dahil olan Begüm Akkaya, Seher karakterini canlandıracak. Aliço ile arasında bir bağlantı olacak. Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre Aliço ve Seher karakteri tesadüfen karşılaşacak ve hikayeleri adeta baştan yazılacak. Çukur izleyicisi büyük bir merak içerisinde dizide yaşanacakları bekliyor.

4. sezon 16. bölümde neler yaşanacak?

Koçovalılar ve Erdenetler arasındaki savaşa yeni katılan Kulkan, Çukur’un karşısına hiç beklemedikleri yerlerde çıkarken bir yandan da Nehir ve Efsun’u rehin tutmaya devam edecek. Güçlerini birleştiren Nehir ve Efsun, Erdenetler’in elinden kurtulmak için harekete geçecek.

Bir süredir Çukur’u uzaktan takip eden Nedim’in Koçovalılar’dan sürpriz bir isteği olacak. Cengiz Erdenet’i bitirmeye bir adım daha yaklaşan Yamaç, Kulkan’ın hiç beklenmeyen hamlesiyle bir kez daha çok zor bir tercihle karşı karşıya kalacak.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memilli, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı, Çağrı Atakan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir