Can Göktuğ Boz, Başak Cengiz’i katlettiği samuray kılıcını Çiçeksepeti’nden mi aldı? Şok iddialar…

featured

İstanbul’da hiç tanımadığı Can Göktuğ Boz tarafından yolda yürürken samuray kılıcıyla öldürülen mimar Başak Cengiz tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Başak Cengiz’in ölümüne neden olan samuray kılıcı 1953’ten bu yana Türkiye’de yasak.

SAMURAY KILICININ SATIŞI YASAK

Çok bilinen bir satış sitesinde 849 liraya satılan bir Samuray kılıcının altında, tek vuruşta birden fazla pet şişeyi ikiye böldüğü bir video yer alıyor. Bir başka ilanda ise kılıcın her iki yüzünün de itina ile keskinleştirildiği yazılı.

Yaşınıza ya da kim olduğunuza bakmaksızın kolayca satılan ürünler bunlar. Üstelik de uzmanlara göre bir tabancadan daha tehlikeli. Mimar Başak Cengiz’in sokak ortasında kurban gittiği Cinayet de kolayca elde edilen bu tür silahların tehlikesini gözler önüne seriyor.

Başak Cengiz cinayeti göz göre göre mi geldi? 68 yıldır satışı yasak olan samuray kılıçları internetten ‘hediye’ kılıfıyla satılıyor…

BABASINDAN ŞOK SÖZLER

Can Göktuğ Boz’un mühendis babası Ali Boz, dün akşam bir canlı yayına katılmış ve “Bıçakları, kılıçları çok severdi. İnternetten alıyordu, ‘alma’ diyordum” ifadelerini kullanmıştı.

Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla katleden Can Göktuğ Boz’un babası Ali Boz: “Bıçakları, kılıçları çok severdi; internetten alıyordu, ‘alma’ diyordum”

ÇİÇEKSEPETİ SAMURAY KILICI SATIYOR

Çiçeksepeti adlı e-Ticaret sitesinde yer alan samuray kılıçları kamuoyunda tepki çekti.

Can Göktuğ Boz’un, Büşra Cengiz’i katlettiği ve evinden çıkan 15 kılıcı da Çiçeksepeti’nden aldığı iddia edildi.

İşte Çiçeksepetinde satılan kılıçlardan bazıları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir