Çiçeği burnunda aşıklar Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu’ndan samimi görüntüler

featured

Uzun süre mekanda kalan Berrak Tüzünataç ve sevgilisi Uraz Kaygılaroğlu’nun samimi görüntüleri ve birbirlerine bakışları dikkatlerden kaçmadı.

Koşar adımlarla Arnavutköy’deki mekandan ayrılan ikili, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Ünlü çift, kendilerini bekleyen araca binerek mekandan ayrıldı.

Gözlerden uzak aşk yaşamaya başladıkları ve birlikteliklerini yalnızca yakın çevresine söylediği konuşulan Uraz ve Berrak, ilk kez bir mekanda yan yana görüntülenmiş oldu.

Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından ‘Uyanmam’ adlı şarkıyı paylaşmış ve Berrak Tüzünataç’ı etiketlemişti. Şarkının sözleri ise şöyle:”Bir düş gördüm, sen ben vardık, gamsız bomboş hovardaydık. Telaş korku, bilen yoktu. Sevişmek tek derdimiz oldu…”

Oyuncu çift, geçtiğimiz günlerde Kadıköy’de görüntülenmişti. İkili, Moda’ya doğru yürürken Güncel Magazin’in objektifine böyle yansımıştı.

Gözde çift Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu’ndan ilk fotoğraf!

Sevgilisinin evinde güneşlenme keyfi

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Berrak Tüzünataç, hafta sonunu sevgilisinin Kadıköy’deki deniz manzaralı evinde geçirmişti.

Sıcak havanın da etkisiyle kendisini 33 yaşındaki sevgilisinin balkonuna atan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından beyaz bikinili pozunu paylaşmıştı.

Instagram gönderisine “Sezonu açıyorum” notunu ekleyen 36 yaşındaki Berrak Tüzünataç, yazı andıran sıcak havada bol bol D vitamini depolamıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir