Gözde çift Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu’ndan ilk fotoğraf!

featured

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, kendisi gibi oyuncu Melis İşiten’den boşandıktan sonra özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Evliliğini noktaladıktan sonra adı pek çok güzelle anılan Uraz Kaygılaroğlu’nun, son olarak yine gönlünü meslektaşı Berrak Tüzünataç’a kaptırdığı iddia edilmişti. Birlikteliklerini yalnızca yakın çevresine söylediği konuşulan çift, geçtiğimiz günlerde aşklarını sosyal medyadan ilan etti. Aşk ilanının ardından Kadıköy’de görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç, ilk kez objektiflere yakalandı.

Aşk dedikodularını Instagram hesabında yaptığı bir şarkı paylaşımına Berrak Tüzünataç’ı etiketleyerek doğrulayan Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisiyle ilk kez önceki gün Kadıköy’de görüntülendi. Çift, Moda’ya doğru yürürken objektiflere yansıdı.

“Sen ben vardık”

Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından ‘Uyanmam’ adlı şarkıyı paylaşmış ve Berrak Tüzünataç’ı etiketlemişti. Şarkının sözleri ise şöyle:

“Bir düş gördüm, sen ben vardık, gamsız bomboş hovardaydık. Telaş korku, bilen yoktu. Sevişmek tek derdimiz oldu.”

Uraz Kaygılaroğlu’nun bu hareketi sosyal medyada ‘ilan-ı aşk’ olarak algılanmıştı. Kaygılaroğlu, 2019 yılında Melis İşiten ile ayrılmış ve adı pek çok kez farklı isimlerle anılmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir