Para ilke tanımadı! CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi tramvaylara Arapça reklam aldı

Her fırsatta Suriyelilere, Araplara ve Arapça'ya karşı ırkçı bir tavır sergileyen, Arapça tabelalı bir iş yeri gördüklerinde milliyetçi duyguları sömüren açıklamalar yapan CHP'liler her konuda olduğu gibi bu konuda da ikiyüzlü bir yaklaşım sergiliyor. CHP yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi, tramvaylara Arapça yazılı reklamlar aldı.

featured

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi parayı görünce Arapça karşıtlığını unuttu. İşletmesini yaptığı tramvaylara Arapça yazılı reklam aldı.

Halkın Suriyelilerle ilgili yaşadığı sıkıntılar üzerinden oy devşirmeye çalışan CHP’liler, son yıllarda mülteci karşıtlığına hız verdi.

Suriyelilerin karıştığı olumsuz olayları köpürten, Arapça tabelalara tepki gösteren, internet sitelerinden Arapça ilanları Türkiye’ye tehdit gibi aktaran CHP, bu tavrıyla toplum içine nifak tohumları ekiyor.

Ancak işin içine para girince CHP’nin bu tavrı 180 derece birden değişiyor. Bunun son örneği Antalya’da görüldü. CHP yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi, tramvaylara Arapça yazılı reklamlar giydirdi.

Tramvaylarda devasa boyuttaki Arapça yazıları gören vatandaşlar, CHP’nin ikiyüzlü tavrına tepki gösterdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir