FETÖ, PKK kesmedi; Gergerlioğlu şimdi de uyuşturucu bağımlısına sahip çıktı

FETÖ ve PKK'lılara kalkan olmasıyla tanınan HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni karalamak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Birden çok kez kamu düzenini ihlalden işlem gören ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Suriyeli Muhammed Elcasim'in "sınır dışı edildim" yalanını TBMM'ye taşıyan Gergerlioğlu, Göç İdaresi Başkanlığını hedef aldı.

featured

Ömer Faruk Gergerlioğlu uyuşturucu bağımlısı Suriyelinin yalanına inanıp Türkiye’ye saldırdı

Muhammed Elcasim isimli bir Suriyeli, sosyal medyada bir video paylaşarak haksız yere Türkiye’den sınır dışı edildiğini iddia etti.

https://twitter.com/Munip_Algilha/status/1498595127832494083?s=20&t=kfi_xXtLq2v0FuR_aD3qkw

Naylon toplarken yakalandığını ve kimliği olmadığı için sınır dışı edildiğini öne süren Muhammed Elcasim, babasının yaşlı, annesinin ise hasta olduğunu, Suriye’de kimsesi olmadığı için yalnız kaldığını iddia etti.

Ancak işin aslının hiç de öyle olmadığı ortaya çıktı. Muhammed Elcasim’in, engelli taklidi yaptığı ve ileri düzey uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenildi. Suriyeli gencin 18 yaşından büyük olduğu, hırsızlık, gasp gibi suçlara karıştığı ve defalarca kez kamu düzenini ihlalden işlem gördüğü belirtildi.

Muhammed Elcasim naylon toplarken değil, hırsızlık ve uyuşturucu kullanımı suçundan yakalanmış ve hakkında sınır dışı ve idari gözetim kararı alınmış. Bunun üzerine gönüllü geri dönüş kapsamında Türkiye’den ayrılmış.

https://twitter.com/gergerliogluof/status/1506657018920288256?s=20&t=qtPWOKhMzNIsGfFMIMKQ6g

Durum buyken HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu işin aslını öğrenmeye çalışmak yerine bir uyuşturucu bağımlısının yalanına inanarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni karaladı.

FETÖ ve PKK savunuculuğunda en önde koşan Gergerlioğlu, bu hareketiyle yine şaşırtmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir