CHP’nin yüzsüzlüğü şaşırttı! Terörist Dilşah Ercan’a ‘masum gazeteci’ diyen raporu hala kaldırmadı

CHP’nin 2013’te hazırladığı, ‘’Tutuklu Gazeteciler Raporu’’nda yer alan Dilşah Ercan’ın Mersin’in Mezitli ilçesindeki polisevi saldırısını gerçekleştirdiğine dair iddialar gündeme gelmişti. Terör örgütü paçavrası ve teröristbaşı Öcalan’ın fotoğrafı önünde bugün bir video paylaşan Ercan, ölmediğini ilan etti. Teröristleri aklama çabasına giren CHP’nin, Dilşah Ercan gibi birçok teröristin serbest kalması için hazırladığı ‘’Tutuklu Gazeteciler Raporu’’nu hala resmi internet sayfasından kaldırmadığı görüldü.

featured

26 Eylül 2022’de Mersin’in Mezitli ilçesinde hain terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda polis memuru Sedat Gezer şehit oldu. Hain saldırıyı düzenleyen isimlerden birinin Zozan Tolan kod adlı Dilşah Ercan olduğu açıklanmıştı.

TERÖRİST DİLŞAH ERCAN’DAN ‘’HENÜZ ÖLMEDİM’’ AÇIKLAMASI

Günlerdir saldırıyı gerçekleştiren teröristin Dilşah Ercan olmadığını söyleyerek teröristi aklamaya çalışan CHP’yi kurtardığı terörist yaktı.

CHP’nin ‘serbest bırakılsın’ dediği Dilşah Ercan hayatta! Dağdan video yayınladı…

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Manisa Milletvekili Özgür Özel imzasıyla 2013 yılında hazırlanan teröriste özgürlük isteyen ve Türkiye Cumhuriyeti devletini gazeteci tutuklar mahiyette gösterdiği ‘’Tutulu Gazeteciler Raporu’’nda Azadiya Welat gazetesi Mersin muhabiri olarak gösterdikleri terörist Dilşah Ercan, saldırıdan günler sonra bir video yayınladı.

Terör örgütü paçavrası ve Öcalan fotoğrafı önünde ölmediğini ilan eden Ercan, CHP’yi iyice zora soktu…

O SKANDAL RAPOR HALA CHP’NİN RESMİ İNTERNET SAYFASINDA

Hainlerin salıverilmesi için hazırlanan skandal raporda adı geçen Ercan, hem ölmediğini hem de CHP-PKK ilişkisini kanıtlamış oldu.

Öte yandan CHP’nin skandal raporu resmî internet sitesinden hala kaldırmadığı görüldü.

‘’CHP’NİN RAPORUNDA 117 TERÖRİST VAR’’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “CHP terör saldırısını örtbas etmeye çalışıyor. Terörist Dilşad Ercan’ın bu eylemle ilgili olmadığını söyleyen terör örgütüdür, bulgular eylemin koordinasyonunda varlığına işaret ediyor. CHP’nin yapması gereken tek şey milletin karşısına çıkıp özür dilemektir” dedi.

CHP’nin tutuklu gazeteciler raporunu eleştiren Soylu, “Etkisiz hale getirilen çok sayıda terörist de CHP’nin raporunda gazeteci olarak yer alıyor” ifadelerini kullandı.

Mersin’de polisimizi şehit eden terörist Dilşah Ercan’ı hapisten CHP çıkarmış

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir