Ceyda Düvenci’nin ardından Bülent Şakrak’tan da imalı paylaşım

Ceyda Düvenci ile boşanma kararı aldıkları iddia edilen Bülent Şakrak'tan ima dolu bir paylaşım geldi. Ceyda Düvenci de kafaları karıştıran bir paylaşım yapmıştı.

featured

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden biri olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftine nazar değdi. İddialara göre ikili aralarında problemi çözememiş, boşanma kararı almışlardı. Geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci’den manidar bir paylaşım gelmişti.

Düvenci, şu yazıyı paylaşmıştı;

“BAZEN İSTEMESEN DE BAMBAŞKA BİR YOLA ÇIKMAK ZORUNDA KALIRMIŞSIN”

“Bazen istemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın… Sözler yetersiz kalırmış bazen… Evet gözlerim hüzünlü baksa da gülmeye devam edeceğim… Ve hayat sana yine de teşekkür ederim, vardır benim için bir planın hep bilirim… Akışa bıraktım kendimi, gelecek günlerin güzelliğine güveniyorum… Ateş böcekleri iyidir… Bir de sinek kuşları, bir de kırlangıçlar ve baykuşlar…”

ŞAKRAK’TAN İMA DOLU PAYLAŞIM

Birkaç güne sonra ise Bülent Şakrak’tan gelen yeni paylaşım iddiaları güçlendirdi. Sosyal medya hesabından gönderisinin altına “Herkesin her şeyi bildiği bir dünyada bilmiyorum demek hoşuma gidiyor.” sözünü yazdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir