Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinden şoke eden haber! Boşandılar

Magazin dünyasının örnek gösterilen çiftlerinden biri olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'tan üzen haber geldi. Sevilen çift anlaşmalı olarak boşandı.

featured

Magazin dünyasının örenk gösterlen çiftlerinden biri olan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak 2015 yılında nikah masasına oturmuştu. Sevilen ikiliden üzen haber geldi.

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

Ceyda Düvenci’nin kızı Melisa ve oğulları Okan Ali ile mutlu bir aile tablosu çizen çiftin, daha önce evliliklerini kurtarmak için terapiye gittiği de konuşulmuştu.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre 8 yıldır evli olan çift anlaşmalı olarak boşandı. İkisi de Ege bölgesinde tatil yapan ünlü çift, adli tatil bitmeden boşanmaya karar verdi ve dava günü alıp İzmir’de evliliklerini sonlandırdı.

“KARARI BEN VERMEDİM MAALESEF”

Ceyda Düvenci daha önce bir takipçisinin “Bu adam senin evladını kendi öz çocuğu gibi sahiplenecek kadar okyanuslar büyüklüğünde bir kalbe sahip… Onu kendi evladından ayırmayacak kadar bence bu güzel adamı bırakma… Çok pişman olursun… Bu dünyada iyi insanların artık sayısı azaldı. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz” yorumuna “Kararı ben vermedim maalesef” yanıtını vermişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir