Cesur sahne kıyafetleriyle gündem olan Gülşen’den ters köşe! Eşofmanla çıktı

İmam Hatiplilere hakaret eden ve bu nedenle ceza alan Gülşen'in 14 Mayıs seçimleri ile ilgili “Erdoğan kazanırsa ülkeyi komple terk ederim” dediği iddia edilmişti. Gülşen ülkeyi terk etmedi ancak dekolteyi terk etmişe benziyor. Ünlü şarkıcının konserinde eşofmanla sahneye çıkarak bir ilke imza attığı görüldü.

featured

İmam hatiplilere hakaretten ceza alarak bir süre hapiste yatan şarkıcı Gülşen, sahne kıyafetiyle yine gündem oldu.

“ERDOĞAN KAZANIRSA ÜLKEYİ TERK EDERİM”

Yurt dışı yasağının kalmasıyla oğlunun yanına İspanya’ya giden, oradan da ev aldığı Londra’ya geçen Gülşen’in, tüm planlarını 14 Mayıs sonrasına bıraktığı öne sürüldü.

Gülşen’in seçimlerle ilgili olarak “Erdoğan kazanırsa ülkeyi komple terk ederim” dediği iddia edildi. Yakın çevresi ve avukatı bu sözleri yalansa da Gülşen, İzmir konserinden kalp emojisi yaparak oyunun rengini belli etmişti.

ÜLKEYİ TERK EDEMEDİ AMA….

28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanlığı görevine seçilmesi ile sessizliğe bürünen sanatçı ülkeyi terk etmeden konserlerine devam etti.

Gülşen, son olarak ODTÜ Vişnelik yaz konserinde eşofmanla sahneye çıkarak hayranlarını şoke etti. Cesur sahne tarzlarıyla bilinen sanatçının eşofmanlı tarzı dikkat çekti.

EŞOFMANLA SAHNE ALDI

Gülşen, son olarak ODTÜ Vişnelik yaz konserinde eşofmanla sahneye çıkarak hayranlarını şoke etti. Cesur sahne tarzlarıyla bilinen sanatçının eşofmanlı tarzı dikkat çekti.

Gülşen’in spor kombinine sosyal medyada; ‘Ters köşenin kralını yapmış’, ‘Eşofmanla mı sahneye çıkmış?’ gibi yorumlar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanması halinde ülkeyi terk edeceği öne sürülen Gülşen’in ülkeyi terk etmek yerine dekolteyi terk etmesi dikkatlerden kaçmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir