Cem Yılmaz, Özkan Uğur için başsağlığı mesajı neden paylaşmadı? Sosyal medya ikiye bölündü

Usta sanatçı Özkan Uğur 69 yaşında hayatını kaybetti. Uğur'un ölüm haberi tüm Türkiye'yi yasa boğarken sanat ve siyaset dünyasından onlarca başsağlığı mesajı geldi. Öte yandan birçok filmde bir araya gelen Cem Yılmaz'ın sessizliği dikkat çekti. Yılmaz'ın ünlü sanatçı için paylaşım yapmaması sosyal medyayı ikiye böldü.

featured

Uzun süredir kanserle mücadele eden ve böbreklerindeki rahatsızlık nedeniyle entübe edilen Özkan Uğur, tedavi gördüğü hastanede 69 yaşında hayatını kaybetti. Özkan Uğur için Demet Evgar ve Zafer Algöz başta olmak üzere birçok ünlü isim başsağlığı mesajı yayınlarken, Cem Yılmaz’ın sessizliği ise dikkatlerden kaçmadı.

DERİN BİR SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Özkan Uğur’u “Gora” “A.R.O.G” “Yahşi Batı” “Karakomik Filmler” başta olmak üzere bütün filmlerinde rol veren Cem Yılmaz, yakın dostunun ölümü sonrası derin sessizliğe büründü.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Birçok ünlü ismin aksine yasını içinde yaşayan Yılmaz’ın paylaşım yapmaması sosyal medyayı ikiye böldü. Birçok kişi ünlü komedyenin bu hareketini haklı bulurken, bazı kişiler Yılmaz’ın başsağlığı mesajı yayınlaması gerektiğini savundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir