Cem Yılmaz İskoçya’da viski turuna çıktı

Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu’nun da aralarında bulunduğu arkadaş grubu ile beraber İskoçya'ya tatile giden Cem Yılmaz, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada Cem Yılmaz’ın İskoçya’da viski turuna çıktığı iddia edildi.

featured

Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu’nun ardından İskoç erkeklerinin giydiği ‘kilt’ ismi verilen etekle poz verdi. Ünlü komedyenin pozu sosyal medyada çok konuşuldu.

CEM İSKOÇ ETEĞİYLE POZ VERDİ

Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu ve yakın arkadaşları ile tatile çıktı. Yılmaz, İskoçya’nın doğal ve tarihi yerlerini gezen ekip, ülkenin milli giysisi olan kilt giymeyi de ihmal etmedi. Geziyi kilt ile gerçekleştiren Cem Yılmaz, bu anı fotoğraflayarak sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü komedyenin paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Etekle poz veren Yılmaz’ın fotoğrafı beğeni ve yorum ve yorum yağmuruna tutuldu. Nilperi Şahinkaya bu pozu; “İskoçya’nın koçları” notuyla paylaştı.

Cem Yılmaz, kendisini hedef alan imam Halil Konakcı’yı ti’ye aldı

SLİP MAYODAN SONRA İSKOÇ ETEĞİ GİYDİ

Bodrum tatilinde slip mayosuyla görüntülenen ve uzunca bir süre sosyal medyada konuşulan Uraz Kaygılaroğlu da dün ‘kilt’ ismi verilen etekle poz vermişti.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu etek giydi!

‘’CEM YILMAZ İSKOÇYA’DA VİSKİ TURUNA ÇIKTI’’ İDDİASI

İskoçya’yı arkadaşlarıyla birlikte karış karış gezen Cem Yılmaz’la ilgili sosyal medyadan dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İskoçya’daki viski üretim merkezlerini de gezen ünlü komedyen, o anları da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi…

İşte o paylaşımlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir