Cem Yılmaz, kendisini hedef alan imam Halil Konakcı’yı ti’ye aldı

Kadınlara yönelik söylemleriyle tepki çeken imam Halil Konakçı'nın şimdiki hedefi ünlüler oldu. Cem Yılmaz, İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay’ı hedef alan imam Konakçı, "dinden çıkmışlar" dedi. Konakçı, Cem Yılmaz'ın hayranları için de "Buna alkış tutanların imanı gitti" ifadelerini kullandı. Cem Yılmaz Konakçı'nın sözlerini ti'ye alan bir yanıt verdi.

featured

Daha önce sanatçılar, dövme yaptıranlar ve kıyafetleri yüzünden kadınlarla ilgili açıklamalarıyla tartışmalara neden olan imam Halil Konakcı bu defa Cem Yılmaz’ı hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. Yılmaz’dan o imama yanıt gecikmedi.

“DİNDEN ÇIKMIŞTIR”

Konakcı, Cem Yılmaz’ın bir gösterisindeki kadının yaratılışına ilişkin esprisiyle ilgili “Soytarılar çıkıyor televizyona espri yapıyorlar. Neymiş? Allah erkeği yaratmış, sonra bakmış düşünmüş ‘Ben bundan iyisini de yaratırım’ diyerek kadını yaratmış. Bunu dinleyen de söyleyen de, buna alkış tutan da, zevk alan da hepsinin imanı gitti” dedi.

Halil Konakcı bu kez Cem Yılmaz’ı hedef aldı: ‘Soytarılar çıkıyor…’

CEM YILMAZ’DAN İMAM’A YANIT

Gündem olan videonun ardından Twitter’da TT olan Cem Yılmaz ise yaptığı paylaşımda, “2023’te 50 yaşındayım. İlgilenmiyorum” diye yazdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir