Canan Kaftancıoğlu, eşi Ali Naki Kaftancıoğlu’ndan boşandı

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'yla ilgili flaş haber geldi. Canan Kaftancıoğlu, eşi Ali Naki Kaftancıoğlu’ndan boşandı.

featured

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nı bırakan Canan Kaftancıoğlu eşi Ali Naki Kaftancıoğlu’ndan anlaşmalı olarak boşandı. Antalya’da seçim çalışması yapan Canan Kaftancıoğlu’nun, 8 Ocak tarihinde Adalar Adliyesi’nde Ali Naki Kaftancıoğlu’ndan boşandığı öğrenildi.

Benzer Haberler
ŞPLÇFD
CHP’de kazan kaynıyor! Canan Kaftancıoğlu’ndan İmamoğlu’na zehir zemberek sözler
IMG_0039
Polise ve jandarmaya iftira atan Canan Kaftancıoğlu hakkında suç duyurusu
82A1378F-174D-40D3-A2CE-1EAEBB84ED80
Ekrem İmamoğlu, kendisine ‘şizofren’ diyen Canan Kaftancıoğlu ile tokalaşmadı

Ali Naki Kaftancıoğlu, 1980 yılında öldürülen gazeteci- yazar Ümit İlkan Kaftancıoğlu’nun oğludur.

CANAN KAFTANCIOĞLU KİMDİR?

Canan Kaftancıoğlu, Ordu’nun Mesudiye ilçesi, Çiftlik Sarıca köyünde, ilkokul öğretmeni bir baba ve ev hanımı bir annenin ikinci çocuğu olarak doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ordu’da tamamladıktan sonra 1995’te İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

1997 yılında mezun olduğu üniversitenin Adli Tıp bölümünde ihtisasa başladı ve 2000 yılında Türkiye İnsan Hakları Vakfı’nda vaka taraması yaptığı “İşkence Olgularının Adli Tıbbi Değerlendirilmesi” teziyle ihtisasını tamamlayarak Adli Tıp Doktoru (Adli Tabip) oldu.

İhtisas öncesi Sivas Suşehri Devlet Hastanesi’nde acil tabibi olarak görev yaptığı dönemde meslektaşı Ali Naki Kaftancıoğlu ile tanıştı ve 2001’de evlendi.

Toplumsal Bellek Platformu’nun kurucuları arasında yer aldı. Faili meçhul cinayetleri işlediği “Benim Babam Bir Kahramandı” isimli derleme kitabı bulunmaktadır.

Ümit Kaftancıoğlu Öykü Yarışması düzenleme komitesindedir. Birleşik Haziran Hareketi Yürütme Kurulu üyesidir.

2011-2012 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul basın, kültür ve iletişimden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, 2012-2014 yıllarında ise İl Başkan Vekilliği görevlerini yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir