Can Göktuğ Boz, hiç tanımadığı Başak Cengiz’i 15 kılıç darbesiyle öldürmüş! Kan donduran detaylar…

featured

Can Göktuğ Boz (27), İstanbul Ataşehir’de Barbaros Mahallesi’ndeki Kentplus sitesinde yaşıyordu. Başak Cengiz (28), Ankara’da mimarlık yapıyordu. Hayatı boyunca Boz’u bir kez bile görmemişti. Nişanlıydı ve düğününe gün sayıyordu.

Ataşehir Finans Merkezi’ndeki bir banka binasının inşaası için İstanbul’a gelmiş, Ataşehir’deki bir otele yerleşmişti. Cengiz, önceki gün saat 19.00 sıralarında iş çıkışı oteline doğru yürürken, Boz da elinde samuray kılıcıyla sokağa çıktı.

Ataşehir’deki lüks rezidansta kadın cinayeti! Samuray kılıcıyla saldırıya uğrayan Başak Cengiz hayatını kaybetti

15 YERİNDE KILIÇ DARBESİ TESPİT EDİLDİ

Boz bir anda önünde yürüyen Başak Cengiz’e saldırdı. Genç kadını birçok yerinden yaraladı. Başak Cengiz kanlar içinde yere düştükten sonra Boz yanından ayrıldı. Ancak kısa süre sonra geri dönüp tekrar kılıçla darbeler vurdu. Çevredekiler tepki gösterince kaçtı. Hastaneye kaldırılan ve 15 yerinden darbe alan Başak Cengiz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polisler, Boz’un evine operasyon yaptı. Boz, kapıyı kırmak için hazırlanan polisleri elinde cinayeti işlediği samuray kılıcıyla karşıladı.

DEHŞET NOTLARI

Babasına ait evde 3 yıldır yalnız yaşayan Boz’un dairesinin duvarlarına, “Karnına bıçak sapla”, “Mermi at”, “Ölüm, Cinayet, intihar , tuzak kur”, “Spor yap, Osman’ı öldür” notlarını yazdığı görüldü. Boz gözaltına alındı. Bu sırada Boz’un “Televizyonda gördüğüm samuray filmlerinden etkilendim. O hareketleri denedim” dediği öne sürüldü.

Emniyet’teki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Boz’un olayda kullandığı kılıca el koyuldu. Evinde yapılan aramada 15 kılıç daha bulunan Boz’un Maslak’ta özel bir üniversitede mühendislik, açık öğretimde de sosyoloji okuduğu belirtildi.

Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz psikopat çıktı! Evinde bulunan eşyalar şoke etti…

“EVDEN ÇIKARKEN BİRİNİ ÖLDÜRMEYİ PLANLADIM”

Mahkemece tutuklanan Boz ifadesinde, “Canım sıkıldı, üzgündüm. Evden çıkarken birini öldürmeyi planladım. Bir kadın öldürmek istedim. Bir erkek bana direnebilirdi o nedenle bir kadın öldürmeyi seçtim. Dairemden kılıçla sakin bir şekilde çıktım, sitenin kapısında bir kadının geçmesini bekledim. Geçen kadını gördüğümde de kılıçla saldırdım. Eve döndüğümde üzerimi değiştirdim, kılıcı da banyoda yıkadım. Pişmanım, bu hatayı bir daha asla yapmayacağım” dedi.

Boz, kılıçları çok sevdiğini ve onları internetten aldığını söyledi. Boz, uyuşturucu kullandığı için 17 gün tedavi gördüğünü, 5 yıl psikolojik destek aldığını, son 3 yıl ise psikoloğa gitmeyi bıraktığını söyledi.

TUTUKLANDI

Zanlı, ‘Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla vahşice katleden Can Göktuğ Boz tutuklandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir