Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz psikopat çıktı! Evinde bulunan eşyalar şoke etti…

featured

Dün akşam saat 19.00 sıralarında Ataşehir’de lüks bir sitede tek başına yaşayan Göktuğ Boz, sokakta karşılaştığı Başak Cengiz’e (28) samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladı.

Saldırı sonrası, ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığıldı. Yaralı kadın, Ataşehir’de özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Cengiz, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayet zanlısı Göktuğ Boz ise Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen zanlı, Ataşehir Örnek Polis Merkezi’ne getirildi. Zanlı daha sonra sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube’ye götürüldü.

Ataşehir’deki lüks rezidansta kadın cinayeti! Samuray kılıcıyla saldırıya uğrayan Başak Cengiz hayatını kaybetti

İŞ İÇİN ANKARA’DAN GELMİŞ

Hayatını kaybeden Başak Cengiz’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Başak Cengiz’in mimar ve nişanlı olduğu, bir aylık eğitim için Ankara’dan geldiği öğrenildi.

Ataşehir’de samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz hakkında kahreden detaylar! Öldürülmeseydi 15 gün sonra evine dönecekti…

CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ Ataşehir’deki cinayetle ilgili şu detayları paylaştı:

“Yürekleri sızlatan Kadın Cinayeti Ataşehir’de lüks bir rezidansın önünde meydana geldi. 27 yaşındaki mimar Başak Cengiz, normalde Ankara’da yaşıyor ve İstanbul’a bir iş için gelmiş, çalıştığı firması cinayetin işlendiği lüks sitede bir yer kiralamış.

“TUZAK KUR, SPOR YAP, KARNINA BIÇAK SAPLA…”

Ve baskın düzenleniyor. Katil zanlısı samuray ile birlikte gözaltına alınıyor. İlginç bir cinayet. Biz böyle sebepsiz, psikopatik cinayet diyoruz bunlara, daha önce hatırlarsınız 2019’da Ceren Özdemir de hiç tanımadığı psikopat bir katil tarafından öldürülmüştü. Burada da psikopatik tavır gözleniyor. Zanlı gözaltına alındı, ifade işlemleri devam ediyor ama polis ekipleri katil zanlısının evinde arama yaptı. Evinin bütün duvarlara yazılar yazılmış… Katil zanlısı evinin duvarlarına ne yazmış? “Tuzak kur” demiş, “2023 savaş” demiş. Haziran, Nisan, Mayıs aylarına dikkat çekmiş. O aylarda bir eylem planlıyor muhtemelen. Ve “Spor yap” demiş. “Karnına bıçak sapla” demiş. Ve “saldıran, tartışan insanları öldür” demiş. Bunu duvarına yazmış. Yani garip bir katil profili var orada.

“İZLEDİĞİM FİLMLERDEN ETKİNLENDİM”

Şu anda sorgulanıyor. İlk ifadesinde, polis ekipleri ‘Sen bu cinayeti neden işledin?’ diye soruyor. “İzlediğim filmlerden etkilendim” diyor. Gerçekten de güvenlik kamera görüntülerinde katil tam bir samuray gibi giyinmeye çalışmış. Kapüşonlu kıyafet, elinde samuray kılıcı… Olayı göre bir site sakini “Ben karşıda oturuyorum. Arabalarla ilgili bir konu var zannettim. Sokakta elindeki kılıçla kadına saldırmış. Burada katletmiş. Daha sonra polis, ambulans geldi. Kadıncağız kanlar içinde yerde yatıyordu. Geldiler, götürdüler” diye konuştu. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.”

CENAZESİ ADLİ TIP’TAN ALINDI

Cengiz’in cenazesi, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenaze Ankara’da Yahyalar Mahallesi Merkez Camii’nden kılınacak cenaze namazının ardından, Yenimahalle Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir