Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı yayınlandı! 48. bölüm fragmanında bomba detay: Nalan ile Hayri’yi gören kim?

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Merakla beklenen Camdaki Kız 48. yeni bölüm fragmanında bomba detay dikkat çekti.

featured

İlk bölümü 8 Nisan 2021 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız 3. sezon tarihi merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı dizi psikoloji ve dram türünü içinde barındıyor. Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Camdaki Kız 48. yeni bölüm fragmanında bomba detay dikkat çekti. Peki Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki Kız yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Camdaki Kız dizisi hakkında merak edilen soruların cevabı

CAMDAKİ KIZ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Koroğlu Ailesi’nin sahte mutluluklarına artık inanmadığını belli eden Nalan, Billur’u görünce onunla dertleşiyor. Bu sırada alkolü fazla kaçıran Nalan, sarhoş oluyor. Çevresindeki herkesin sahte mutluluk içinde olduğuna artık inanmayan Nalan, düşündüklerini de paylaşmaktan çekinmiyor.

https://twitter.com/KanalD/status/1562873426737475584

Muzo ve Pera’nın düğününe davetsiz katılan Cana, başına geleceklerden habersiz Feride’yle konuşmaya devam eder. Bu sırada Alp’in gelmesi herkesi şoke eder. Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu bilen Alp, Sedat’ı tahrik eden sözler söyleyerek bağırır. Cana ve Selen, Sedat’ın elinden Alp’in kurtarmaya çalışır. Nalan ve Hayri de kendilerini hiç beklenmedik bir durumun içinde bulurlar. Nalan, duygularını tüm şeffaflığıyla Hayri’ye anlatır ve yakaladığı cesaretle Hayri’yi öper.

YENİ SEZONDA BOMBA DETAY

Camdaki Kız 48. yeni bölüm tanıtımında Nalan’ın evde yalnız olduğu ve Hayri ile öpüşmesini gören birinin olduğu dikkat çekti. Nalan’a gelen ‘Ayağını denk al, her şeyi gördüm’ notu tanıtıma bomba gibi düştü.

CAMDAKİ KIZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Eylül ayında Yeni sezon dizilerin başlayacağı bilinirken Camdaki Kız 3. sezonun ise Eylül ayının 2. haftasında başlaması planlıyor. herkes Nalan’ı Hayri’yi çok özledi. Dizinin 47. bölüm sezon finalinde ikilinin yakınlaşması sonrasında Camdaki Kız 3. sezonda bu yakınlaşmanın ilerleyeceği iddia ediliyor. Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı yayınlandı.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

Burcu Biricik – Nalan İpekoğlu

Feyyaz Şerifoğlu – Sedat Koroğlu

Hande Ataizi – Cana Yılmaz

Tamer Levent – Rıfat Koroğlu

Nur Sürer – Feride İpekoğlu

Devrim Yakut – Gülcihan Koroğlu

Selma Ergeç – Selen Koroğlu

Şerif Erol – Adil İpekoğlu

Tuğrul Tülek

Nihal Menzil – Hafize

Feri Baycu Güler

Hamza Yazıcı – Tako

Merve Polat

Işıltı Su Alyanak – Nalan’ın çocukluğunu canlandıran oyuncu

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir