Camdaki Kız Laz Kızı kimdir? Şarkıcı Alya kimdir, kaç yaşında?

Camdaki Kız Laz Kızı kimdir, kim oynuyor, hangi oyuncu soruları gündemdeki yerini aldı. Hayri'nin kebapçısına gelerek tüm ilişkileri alt üst eden yeni karaktere Şarkıcı Alya hayat verecek. İşte detaylar...

featured

Camdaki Kız yeni bölüm ile ekranlara geliyor. Gülcihan’ın ölümü ardından zaman geçiyor ve Muzo ve Billur’un nikahları gerçekleşiyor. Sedat, işlere yoğunlaşırken Nalan cephesinde yolunda gitmeyen birçok nokta vardır. En büyük sorun Hayri haline gelir. Camdaki Kız Laz Kızı kimdir sorusu gündemdeki yerini aldı. Dizinin takipçileri araştırmalara hız kazandırdı. Peki, Camdaki Kız Laz Kızı Alya kimdir, kaç yaşında?

LAZ KIZI KİMDİR?

Şarkıcı Alya’nın “Laz Kızı” karakteri ile diziye dahil olması Hayri’nin hayatında önemli gelişmelere sebep olacak.

Kitaba göre Hayri’nin tutulduğu Laz Kızı, onun hayatına son verecek isim olacak. Ancak dizide nasıl işleneceği merak ediliyor.

ŞARKICI ALYA KİMDİR?

Alya, Şişli İstanbul’da 13.07. 1990 tarihinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Konservatuar mezunu olan Alya, klasik müzik üzerine flüt eğitimi aldı. Avrupa’da dereceler aldıktan sonra Türkiye’ye döndü. Rising Star yarışmasına katıldı ve herkesi kendisine hayran bıraktı. Oyunculuk eğitimi de alan Alya, Cem Yılmaz ile reklam filminde oynadı. Öğretmen Kemal dizisinde rol aldı. Kariyerinin ilk başlarında İngilizce şarkılar yazan Alya, daha sonra Türkçe şarkılar seslendirmeye başladı.

Sarı kırmızılı kulübün Türk Telekom Stadyumu’ndaki şampiyonluk kutlamasında sahne alan sürpriz isimlerden biri de Alya’ydı. ‘Kupalara Layıksın Sen Şanlı Galatasaray’ tezahüratını Alya seslendirmiş ve başta Fatih Terim olmak üzere Galatasaray camiası çok beğenmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir