Büyükşen cinayetinde yeni iddialar! Büşra ve Betül Büyükşen canlı yayında birbirine girdi

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Necla ve Metin Büyükşen cinayeti damgasını vurdu. Konya’nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki evlerinde ikamet halinde iken kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin katil zanlısı aranıyor.

Konya’daki Büyükşen cinayeti yasak aşk yüzünden mi işlendi? Dönemin jandarma personelinden çarpıcı iddialar…

Çiftin kızları Büşra Büyükşen ifadesinde, anne ve babasının kar maskeli saldırganın pompalı tüfekle öldürüldüğünü söylemişti. Kendisinin ölü taklidi yaparak hayatta kaldığını öne süren üniversite öğrencisi kızın soğukkanlı tavırları da dikkat çekmişti.

Cinayet için özel ekip kuruldu

Müge Anlı’nın canlı yayınına konuk olan çiftin doktor oğlu Osman Büyükşen, anne ve babasının katilinin ortaya çıkartılması için yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Konya’da katledilen Büyükşen çiftinin oğlu Dr. Osman Büyükşen tüm Türkiye’yi ağlattı! Sosyal medya ayakta: #büyükşenkatilleriyakalansın

Çağrının ardından Jandarma Genel Komutanlığı, çifte cinayetin çözümü için Jandarma Suç Araştırma Timi’nin (JASAT) deneyimli dedektiflerinden oluşan 10 kişilik özel bir ekip kurdu.

Betül ve Büşra canlı yayında kapıştı

Büyükşen çifti cinayetinde şüpheli olan Betül Büyükşen bir diğer şüpheli olarak görünen Mehmet Ali arasında gönül ilişkisi olduğu daha önce de iddia edilmişti. Betül Büyükşen, “Mehmet Ali’yi ben değil, kız kardeşim aramış. O da Büşra ile konuşmuş dedi. Anlı’da, cinayet günü Mehmet Ali’nin telefonu açmadığını söyleyerek Büyükşen ailesinin gelini Betül’ü yalanladı.

Müge Anlı’nın bugünkü canlı yayınına katılan Büşra ve Betül yayında birbirlerine girdi. İşte o anlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir