Konya’daki Büyükşen cinayeti yasak aşk yüzünden mi işlendi? Dönemin jandarma personelinden çarpıcı iddialar…

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Necla ve Metin Büyükşen cinayeti damgasını vurdu. Konya’nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki evlerinde ikamet halinde iken kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin katil zanlısı aranıyor.

Çiftin kızları Büşra Büyükşen ifadesinde, anne ve babasının kar maskeli saldırganın pompalı tüfekle öldürüldüğünü söylemişti. Kendisinin ölü taklidi yaparak hayatta kaldığını öne süren üniversite öğrencisi kızın soğukkanlı tavırları da dikkat çekmişti.

Osman Büyükşen sinir krizi geçirdi

Genç kızın anlattıkları, ağabey Osman Büyükşen’i şüphelendirmişti.

Şüpheli genç kız, olayla ilgili tüm bildiklerini jandarmaya anlattığını savunmuş, kız kardeşinin çelişkili açıklamalarına dikkat çeken ağabey Büyükşen ise Büşra’nın kendisine olayla ilgili yardımcı olmadığını ifade etmişti.

Cinayetin üstünden iki buçuk yıl geçmesine rağmen katillerin cezasını çekmediğini ifade eden Osman Büyükşen, babası ile annesini öldüren saldırganın silahının tutukluk yapması sonucu pencereden atlayarak kurtulan kız kardeşinin ifadelerine inanmadığını söylemişti.

Büyükşen, “Kız kardeşim Büşra doğruları söylemiyor. Erkek kardeşim Uğur Büyükşen, onun eşi Betül ve Betül’ün ailesinden şüpheleniyorum.” demişti.

ATV’nin sevilerek izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te günlerdir konuşulan Büyükşen çiftinin cinayetinde oğul Osman Büyükşen’in konuşması herkesi ağlattı. Müge Anlı’nın da duygulandığı görüldü.

Osman Büyükşen “Babamın kanı yerde kaldı” diyerek çileden çıktı. Savcının da kendisi ile ilgilenmediğini anlatan Osman Büyükşen’in konuşması herkese gözyaşı döktürdü.

Konya’da katledilen Büyükşen çiftinin oğlu Dr. Osman Büyükşen tüm Türkiye’yi ağlattı! Sosyal medya ayakta: #büyükşenkatilleriyakalansın

Yasak aşk iddiası

Müge Anlı’da çevrede konuşulan bir dedikoduda ortaya çıktı. İddialara göre vefat eden Metin Büyükşen ve gelin Betül Büyükşen’in telefonları aynıydı. Metin Büyükşen, Betül Büyükşen’in yasak aşkıyla mesajlarını gördü. Necla ve Metin Büyükşen, Betül’ün yasak aşkı yüzünden öldürüldü iddialarının köyde bilindiği de ortaya çıktı.

Canlı yayına bağlanan Betül Büyükşen, Büşra’yı suçladı. Betül Büyükşen ‘O her gün ilahi okuyor ama yediği haltları herkes biliyor. Benim alnım açık, Büşra kendine baksın’ dedi.

Müge Anlı’nın bugünkü yayınında ise dönemin jandarma personeli yasak aşk iddialarını yeniden alevlendirdi ve Betül Büyükşen’in mesajlarını okuduğunu söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir