Burak Özçivit ile Fahriye Evcen 'ayrılık' iddialarına sert yanıt: Bizi rahat bırakın!

Ünlüler dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen şimdilerde ikinci bebek mutluluğu yaşıyor. Çiftin mutluluğuna gölge düşüren yalan 'ayrılık' haberleri Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'i sonunda çileden çıkardı. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile 'ayrılık' iddialarına sert yanıt verdi.

featured

‘Çalıkuşu’ dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan, 2017 yılında da görkemli bir düğün yapan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen; 2019’da oğulları Karan’ı kucaklarına almıştı. Ünlüler dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen şimdilerde ikinci bebek mutluluğu yaşıyor.

İkinci bebek heyecanı saran çiftten Burak Özçivit, “Neler hissediyorsunuz?” sorusuna şu yanıt vermişti:

“Biz de yeni öğrendik, inanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı. Hatta gördüğünüz gibi yolu bile şaşırdım, farkında olmadan kapalı yola girdim.”

Burak Özçivit, Moskova’da para karşılığı Playboy kızları ile yemek yedi

“KARAN İLE STAJIMI TAMAMLADIM”

Mutluluğu yüzlerine yansıyan ikiliden Burak Özçivit, “Daha haberi yeni aldık. ‘Kız mı olsun, erkek mi olsun?’ modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım” ifadelerini kullanmıştı.

Çiftin mutluluğuna gölge düşüren yalan ‘ayrılık’ haberleri Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’i sonunda çileden çıkardı. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile ‘ayrılık’ iddialarına sert yanıt verdi.

İşte Burak Özçivit’in ayrılık iddialarını yalanladığı o paylaşımı…

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den sevindiren haber! 2. çocuğuna hamile…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir