Burak Elmas’tan seçim tarihi açıklaması! Aday olacak mı?

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, önümüzdeki hafta yeni seçim tarihiyle ilgili kararın önümüzdeki hafta açıklanacağını söyledi.

featured

Burak Elmas, seçimin İstinaf Mahkemesi tarafından iptal edilmesinin ardından basın mensuplarının karşısına çıktı.

Kamuoyunu net bir şekilde bilgilendirmek istediğini dile getiren Elmas, “Seçim sürecinde ön plana çıkmak istemedim ama seçim süreciyle alakalı yalan yanlış haberlerle algılar yaratılmak isteniyor” dedi.

Elmas sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tedbir kararını benim aldırdığımı iddia edenler oldu. Bu kampanyaları biz daha önce de gördük. Biz dava sonucunu bu sabah öğrendik. Hemen adaylarımızla görüştük ve bu durumun içine kasıtlı olarak çekilmeye çalışıldığımızı söyledik. Tedbir kalktı ama üyemiz, istinaf başvurusu yaptı. Bizim bilgimiz yokken, 16:00 civarı böyle bir kararla ilgili şeyler ortada dolaşmaya başladı. Kim servis ettiyse, bir gün önceden bu kararı biliyorlardı. Sonra bize linç başladı. Bu kararla benim alakam yok.”

Burak Elmas, gelecekteki süreçle ilgili ise, “Her iki adayımız da 21-28 Mayıs tarihlerinde yeniden seçim yapılmasını istedi. Bütçe ile ilgili endişelerimiz olduğunu dile getirdim. Biz bu tedbirin kalkması için mahkemeye başvuru yaptık. stifa etmemizi söylüyorlar. İstifa sadece kulübün başsız kalmasını sağlar. Galatasaray’ın bir başkanı olmasaydı çok ciddi durumlarda karar alamazdı.” dedi.

Galatasaray’ın içinde organize bir grup olduğunu söyleyen Elmas, “Bizi ibra etmemek için ciddi olarak çalışan kişiler seçimde ne aday oldular, ne de kimsenin listesinde yer aldılar. Şu anda hepsi bayram tatilindeler. Biz Galatasaray için uğraşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Acele ederek yanlış bir karar almak istemediklerini söyleyen Elmas, “Herkes bizden seçim tarihi bekliyor. Fakat Galatasaray’ın geleceğini ciddi bir şekilde etkileyecek kararla ilgili istişareler yapmak istiyoruz. Seçimle ilgili tarihi açıklamayı önümüzdeki haftaya bırakma kararı aldık.” şeklinde konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir