Burak Deniz taşkınlık çıkardı! Masayı terk eden Nilperi Şahinkaya’ya küfür yağdırdı

Serenay Sarıkaya ile başrol oynadığı Şahmaran dizisinin çekimleri nedeniyle Adana’da olan Burak Deniz gece yarısı otelde olay çıkardı. Deniz'in hareketlerinden rahatsız olan Nilperi Şahinkaya masayı terk edince ise olanlar oldu. Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'ya küfürler yağdırdı.

featured

Tv100’ün haberine göre; Burak Deniz dün gece 02.00 sıralarında otele gitti. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre ünlü oyuncu Altın Koza Film Festivali nedeniyle sevgilisi Emre Yusufi’yle Adana’ya giden Nilperi Şahinkaya’nın oturduğu masaya birkaç kez gidip geldi.

ŞOKE EDEN KÜFÜRLER

Alkollü olduğu iddia edilen Burak Deniz taşkınlık çıkarınca Nilperi Şahinkaya masayı terk etti.

Şahinkaya’ya “S…r git” diye küfür eden Burak Deniz arkasından da “O…” diye bağırdı.

Şahinkaya’nın sevgilisi Emre Yusufi, bunun üzerine Burak Deniz’in üzerinde yürüdü. Araya Yusufi’nin arkadaşı girdi. Burak Deniz “Bana mı vuracaksın, vur hadi” diye bağırmaya devam etti.

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in rol aldığı Şahmaran dizi setinde ormanı yaktılar! Savunmaları pes dedirtti

GÜVENLİK KAMERASINDAKİ GÖRÜNTÜLER İSTENDİ

Çevredekiler hemen Burak Deniz’i otelden uzaklaştırdı. Burak Deniz’in başka bir otelde kaldığı ve daha önce Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi’yi hiç tanımadığı öğrenildi. Olay sonrası Emre Yusufi’nin otelin güvenlik kameralarının görüntülerini istediği öğrenildi. Yaşanan bu olaydan sonra Nilperi Şahinkaya cephesinden hamle geldi.

Nilperi Şahinkaya dün gece Adana’da yaşanan kavgayı mahkemeye taşıyacağını açıkladı.

Ünlü oyuncunun avukatı Y. Nail Gönenli yaptığı açıklamada şu satırlara yer verdi:

“Müvekkil Nilperi Şahinkaya, erkek arkadaşı ve diğer arkadaşının sözlü ve fiziksel saldırıya uğradığına ilişkin haberlerin basına yansıması ve Burak Deniz isimli oyuncunun menajeri tarafından haberlerin yalanlanması sebebiyle konuya ilişkin kamuoyunun bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamayı yapma zarureti hasıl olmuştur.”

15.09.2022 tarihinde Adana Altın Koza Film Festivalinde jüri üyesi olarak yer alan Müvekkil Nilperi Şahinkaya’nın konakladığı otelde müvekkil, erkek arkadaşı ve diğer arkadaşları ile bir aradayken daha önce hiçbir ortamda tanışmadığı Burak Deniz’in birkaç kez masaya oldukça alkollü bir şekilde gelip müvekkil ve yanındaki erkek arkadaşına sinkaflı küfürler ettiği, ortam gerginleşince müvekkilin masayı terk etmek zorunda kalması akabinde arkasından küfürlerine devam etmesi suretiyle hakaretlere maruz kalmıştır.

Aynı zamanda ortamın gerginleşmesini engellemek isteyen müvekkilin yakın arkadaşı Deniz Akıncı’nın araya girmek istemesi sonucunda Burak Deniz’in kendisini darp etmek amacıyla yumruk sallaması şans eseri ilgili şahsın suratına gelmemiştir.

Burak Deniz tarafından müvekkil ve arkadaşlarına yönelik sinkaflı küfürleri, hakaret eylemleri ve fiziksel saldırısı sebebiyle her türlü somut delillerle tüm yasal haklarımızı kullanarak sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir