Bülent Ersoy’dan bomba aşk itirafı: “Beni 3 yıl dövdü”

Diva lakaplı usta sanatçı Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan ile birlikte yaptığı YouTube programı olan 'Dünya Güzellerim'de eskiden aşk yaşadığı o bomba ismi itiraf etti.

featured

Diva lakaplı usta sanatçı Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan ile birlikte yaptığı YouTube programı olan ‘Dünya Güzellerim’de eskiden aşk yaşadığı o bomba ismi itiraf etti.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan, yıllar önce televizyonda yayınlanan “Dünya Güzellerim” programının yarattığı etkiye dayanamayarak “Dünya Güzellerim Masada” programıyla yeniden bir araya geldi.

Bugüne kadar YouTube hesabına üç video ekleyen ve birbirinden keyifli sohbetlerde bulunan üçlüden Bülent Ersoy’un itirafı son programa damgasını vurdu.

Bülent Ersoy, 2005 yılında hayatını kaybeden ‘Gazinocular Kralı’ Fahrettin Aslan ile 3 yıl ilişki yaşadığını açıkladı.

Bülent Ersoy, daha önce yaptığı açıklamada, “Fahrettin Bey, beni iyiliğim için çok dövdü” demişti.

Fahrettin Aslan’ın oğlu Sacit Aslan, Bülent Ersoy için “Bülent Ersoy, benim cici annem. Ama aynı zamanda askerlik arkadaşım” ifadelerini kullanmıştı.

Sacit Aslan, Bülent Ersoy’la önceden davalık olduğunu da söylemişti. Aslan, “Yıllar sonra ‘Bülent Bey’ dediğim için beni mahkemeye verdi. Ama hakime, “Hanımefendi askerlik arkadaşım olur” deyince dava düştü” şeklinde konuşmuştu.

Programda Bülent Ersoy, Fahrettin Aslan ile aşk yaşadığını itiraf etti. Ünlü sanatçı Ersoy, ilişkilerinin üç yıl sürdüğünü söyledi. Safiye Soyman da bu itiraf sonrası, “Bunu bilmiyordum” yanıtı verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir