Bülent Ersoy, Mert Ramazan Demir’e açtı ağzını yumdu gözünü: “Ben çok kızıyorum”

Bülent Ersoy, Banu Arkan ve Safiye Soyman'ın yıllar sonra yeniden buluşarak sohbet ettiği Dünya Güzellerim Masada programı yeni bölümüyle yine sosyal medyayı salladı. Dizi oyuncuları hakkında konuşulan 4. bölümde Mert Ramazan Demir'i gören Bülent Ersoy sinirlerine hakim olamazken, Yalı Çapkını hakkında verdi veriştirdi.

Bülent Ersoy, Banu Arkan ve Safiye Soyman’ın yıllar sonra yeniden buluşarak sohbet ettiği Dünya Güzellerim Masada programı yeni bölümüyle yine sosyal medyayı salladı. Dizi oyuncuları hakkında konuşulan 4. bölümde Mert Ramazan Demir’i gören Bülent Ersoy sinirlerine hakim olamazken, Yalı Çapkını hakkında verdi veriştirdi.

Altı yıl önce gezi ve eğlence programı olarak ekrana gelen “Dünya Güzellerim” ile milyonları gülmekten kırıp geçiren ünlü isimler Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, aynı formatla bu kez de YouTube’da program yapmaya başladı.

Bloom Medya tarafından hazırlanan ve yeni adıyla “Dünya Güzellerim Masada” programında üç ünlü isim, magazin ve güncel olayları kendi bakış açılarıyla masaya yatırıyor.

Daha önce Hindistan, Nepal ve Vietnam gibi ülkeleri ziyaret ederek farklı kültürleri deneyimleyen Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, bu kez sohbet formatıyla karşımıza çıktı.

3 güzel kadın sırasıyla 10 erkek oyuncuya puan verirlerken ekrana gelen Mert Ramazan Demir’i gören Bülent Ersoy sinirlerine hakim olamadı ve “Ben çok kızıyorum” dedi.

Kızgınlığının nedenini ise Yalı Çapkını’na bağladı.

Ersoy, Ferit’in Seyran’a yaptıkları ve Pelin’in hamile kalıp diziye geri dönmesine sitem etti.

Ersoy, dizideki Ferit’e “Senin kırdığın cevizler zaten bini aştı da, sen terbiyesizsin. Artık beğenmiyorum, kimin eli cebinde belli değil” dedi.

Dizinin ilk sezonunun daha iyi olduğunu vurgulayan Bülent Ersoy, “O eski şeyi kalmadı. Kim hamile bıraktı? Bu! Terbiyesiz. Sen nasıl yaptın onu bir kere? O zaman o boncuk gözlü kızı düşünemedin.” ifadelerini kullanıp vites artırdı:

“Öteki o yüzsüz kız kovuluyor yine geliyor anam. Anası da bir ayrı bir şey! Ben anlamadım. Mert Ramazan’a 10 üzerinden 9 veriyorum çünkü çocuk yaptı”

Bülent Ersoy Yalı Çapkını izleyicilerinin resmen sesi olmuş! Siz divanın bu sitemini nasıl

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir