Birce Akalay’ın Disney Plus tepkisizliğine Demet Akalın açtı ağzını yumdu gözünü!

Disney Plus'ın skandal Atatürk kararına ünlülerin tepkisizliği sürerken Birce Akalay'ın "konuşmak istemiyorum" sözlerine şarkıcı Demet Akalın'dan çok sert tepki geldi. Akalın, "Trafik polislerini bile şikayet etmiştin ama…" dedi.

featured

Disney Plus tartışmaları gündemdeki yerini korurken ünlülerin tepkisizliği ve üç maymunu oynaması sosyal medyada büyük infial yaratmıştı. Geçtiğimiz gün Birce Akalay’ın konu hakkında görüşü sorulmasına karşın “konuşmak istemiyorum” cevabı ise sert tepkilere neden olmuştu.

Birce Akalay “Ben bu konuyla alakalı fikrimi beyan etmek isteseydim sosyal medya hesaplarımdan yapabiliyorum. Sorunuzu nazikçe reddetmek istiyorum. Mevzu bahis Atatürk olduğu zaman ben atakızıyım zaten. Çok fazla altını çizmeye gerek yok diye düşünüyorum” demişti.

DEMET AKALIN’DAN SERT CEVAP

Bu cevabın üzerine Demet Akalın’dan Birce Akalay’a yanıt geldi. Akalın, “Trafik polislerini bile şikayet etmiştin ama…” dedi.

Güzel oyuncu, “Sete geldiğimizi söylememize rağmen ısrarla bir zanlı gibi araçtan indirildik. Belli ki beni tanımamştı. Mecbur da değildi tanımaya ama taş kesildik.” sözlerini paylaştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir