Bircan Bali’nin ‘bileklerini keserek intihar etti’ iddiası sonrası Hafsanur Sancaktutan kollarını gösterdi

İlaç içtikten sonra bileklerini keserek intihar girişiminden bulunduğu iddia edilen Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya hesabından bileklerini göstererek bir açıklama daha yaptı. İntihar iddiasını kesin bir dille yalanlayan oyuncu, "Böyle bir fotoğraf koymak zorunda kaldığım için çok üzgünüm" dedi.

featured

Deniz Can Aktaş ile 3,5 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra başrol oynadığı dizisi de final yapan Hafsanur Sancaktutan’ın yaşadıklarından dolayı intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada intihar iddiasını kesin bir dille yalanlayan oyuncu, kestiği iddia edilen bileklerini göstererek bir paylaşım daha yaptı.

BİLEKLERİNİ GÖSTEREREK POZ VERDİ

İlaç içtikten sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu ileri sürülen Sancaktutan, Instagram hesabından bileklerini göstererek çektiği fotoğrafı, “Çok fazla mesaj geldi. Böyle bir fotoğraf koymak zorunda kaldım. Çok üzgünüm” notunu yazdı.

Fotoğrafın ardından bir video yayınlayan oyuncu, “Herkese selam, ben şu anda çok iyiyim. İlginiz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Ben bir zehirlenme geçirdim. Olayın aslı bu. Düşünen ve merak eden herkese çok teşekkür ediyorum. Ben iyiyim, merak etmeyin. Bu açıklamayı da iyi olduğumu görün diye yapıyorum” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir