Mehmet Ali Erbil hastaneye mi kaldırıldı? Erbil’in sağlık durumu nasıl?

Mehmet Ali Erbil'in KKTC'de rahatsızlanarak ambulans ile hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Çıkan iddiaların ardından Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu merak konusu oldu.

featured

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 3 yıl önce evinin banyosunda düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu.

Mücadele ettiği ‘kaçış sendromu’ hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşan Mehmet Ali Erbil, aylarca yoğun bakımda kalmıştı.

MEHMET ALİ ERBİL HASTANEYE Mİ KALDIRILDI

2018 yılında ciddi sağlık sorunları yaşayan ve uzun süre hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil, Kıbrıs’ta rahatsızlandı.

Kıbrıs’ta üst solunum yolundan rahatsızlanan Mehmet Ali Erbil, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Müşahede altına alınan Erbil’in sağlık durumuyla ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

 

SAĞLIK DURUMU NASIL

Mehmet Ali Erbil, 18 Kasım 2018 tarihinde evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kırmıştı. Hastaneye kaldırılan Erbil, aylarca yoğun bakımda kalmıştı. 235 gün sonra taburcu olmuştu.

Çıkan bu iddiaların ardından Mehmet Ali Erbil’in basın danışmanı iddiaların doğru olmadığını belirtti ve şu şekilde konuştu, ‘Mehmet Ali Bey’in sağlık durumu gayet iyi. Kendisine tahsis edilen otelde konaklıyor. Kendisi zaten yarın Türkiye’ye dönüyor.’

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR

Mehmet Ali Erbil 8 Şubat 1957’de İstanbul’da dünyaya geldi. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur.

30’dan fazla filmde, 10’dan fazla dizide ve tiyatro oyununda oynamış, 5’ten fazla televizyon programının sunuculuğunu yapmıştır.

1970 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümü’ne yatılı olarak girdi ve bu dönemde hocası Cüneyt Gökçer’di.

EN İYİ TİYATROCU ÖDÜLÜ KAZANDI

Devlet Tiyatrosu’nda konuk oyuncu olarak başrolde En İyi Tiyatrocu Ödülü’nü kazandı.

Buradan mezun olduktan sonra, Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta ‘Küheylan’ olmak üzere birçok oyunda oynadı ve daha sonra tek kanallı yayın döneminde TRT’de ‘Metronom’ adlı eğlence programında Derya Baykal’la, 1984 yılında da Çiğdem Tunç’la bir ikili oluşturdular.

Özel kanalların açılmasıyla birlikte Erbil, TRT’den Kanal 6’ya geçiş yaptı. Daha sonra InterStar ve ATV’de dizi, Show TV’de de program yaptı.

KAÇIŞ SENDROMU HASTASI

Kanal D’de yayınlanan yarışma programı Çarkıfelek ve ATV’de uzun bir süre yayınlanan Tatlı Kaçıklar dizisiyle zirveye çıkan başarılı şovmen, Harakiri ve Hababam Sınıfı Güle Güle adlı filmlerle tekrar beyazperdeye geçti.

Mehmet Ali Erbil, Kanal D’de Çarkıfelek dışında çeşitli yarışma programları da yaptı. Dünyada sadece 100 kişide görülen Kaçış Sendromu hastası olan Erbil, bekar ve 3 çocuk babasıdır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir