Bir Türk kadınının taciz günlüğü: Gizlice fotoğrafları çekildi, korkup kaçmak zorunda kaldı

Sosyal medyada dolaşan bir taciz olayı gündeme oturdu. Bir kadın, iş çıkışı arkadaşlarıyla birlikte gittiği kafede tacize maruz kaldı. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden kadın, yaşadığı olayı sosyal medyada paylaştı.

featured

22 Nisan Cuma günü yaşandığı öğrenilen taciz olayını sosyal medyadan paylaşan kadın, kız arkadaşlarıyla birlikte bir mekânda eğlenmeye başladı. Mekânın tuvaletine gitmek için harekete geçen kadın, fotoğraf çekme sesi duydu.

Birinin kendi fotoğrafını çektiğini hisseden kadın, bir erkeğin telefonunun kendisine dönük olduğunu fark etti. Emin olamadığı için tepki vermeyen taciz mağduru kadın, yaşadığı olayı arkadaşlarına anlattı. Emin olamadığı ve karşısındaki kişiyi de zan altına bırakmak istemediğini söyleyen kadın, arkadaşlarıyla birlikte mekândan ayrılmak için hesabı istedi.

KORKTU, SESİNİ ÇIKARAMADI, MEKÂNI TERK ETTİ

Kafe çalışanı garsonun durumu anladığı ve kendisine, ‘’Şikâyetiniz var mı?’’ dediği öğrenildi. Emin olamadığı için sesini çıkarmayan ve korkan kadın, durumu çalışanların halletmesini isteyip mekânı terk etti.

Kadının sosyal medyada yazdığı bu olay, geniş yankı uyandırdı.

İşte sosyal medyaya yansıyan o taciz olayı;

midem bulanarak yazacağım maalesef.

iş çıkışı kız kıza buluştuk bir mekana oturup bir şeyler içelim dedik. sohbet muhabbet hepimiz kendi işimizde gücümüzdeyiz, gülüyoruz eğleniyoruz. haftanın yorgunluğu var kafa boşaltalım istiyoruz. sözün özü her şey güzel olması gerektiği gibi.

sonra tuvalete girdim çıktım. sırada da insanlar olabilir düşüncesiyle acele ettim. en son mekanın aynasında saçlarımı topladım. bi fotoğraf çekme sesi geldi. birinin fotoğrafımı çektiğini hissettim. döndüm arkamı bir beyefendinin telefonu bana dönük ama emin de olamadım. neyse dedim ben yanlış anlamışımdır.

sonra arkadaşlarımın yanına gittim böyle bir olay oldu ama emin de değilim kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum dedim. tedirgin olduk tabi tadımız da kaçtı, en son biz kalkarken beyefendinin masası da hesabı istedi. biz alelacele hesabı isteyip kalkarken, mekanda garsonluk yapan beyefendi durumu anlamış ve bizden özür diledi. bana bir şikayetiniz var mı dedi. ben de böyle bir durum olduğunu ama emin olamadığımı bu yüzden kendilerinin ilgilenmelerini istedim. ve normalde belki 100 kere o fotoğrafın hesabını sorabilecekken, saplantılı bir manyak olmasından ya da haklıyken haksız duruma düşmekten korktuğum için mekandakilere bırakıp çıktım.

kafa dağıtmaya çıkıp daha da dolup gelmiş bulundum. her şey zehir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir