‘Gay bir zengin adam benimle…’ sorusuna Psikolog Esra Ezmeci’den bomba cevap

En son FOX TV ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında yer alan psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyadan, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, "Gay zengin bir adam benimle evlenmek istiyor. Erkekle olmak aldatmak sayılmaz diyor... " sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

featured

Hafta içi her gün FOX TV’de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programından ayrılmasıyla gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, akıllara durgunluk veren itirafları da paylaşmayı ihmal etmiyor.

“ERKEKLE OLMAK ALDATMAK SAYILMAZ”

En son dün akşam yaptığı soru-cevapta, “Gay zengin bir adam benimle evlenmek istiyor. Erkekle olmak aldatmak sayılmaz, sadığım diyor… ” sorusuna verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.

“İstediği kadar zengin olsun. Böyle biriyle mutlu olmanız çok zor.” yanıtı veren Ezmeci, yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir