Bir Peri Masalı bomba gibi geliyor! Alina Boz güzelliğiyle büyüledi

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımı Bir Peri Masalı'ndan ilk fragman yayınlandı. Alina Boz'un başrolünde oynadığı Bir Peri Masalı dizisinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı. Oyuncu güzelliğiyle büyüledi.

featured

FOX’un Medyapım imzalı dizisi ‘Zengin Kız’ın ismi Bir Peri Masalı olarak değiştirildi. Yeni dizinin ilk fragmanı da yayınlandı.

Yönetmen koltuğuna Merve Çolak ile Çağıl Bocut’un oturduğu; Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse ve Müfit Kayacan’ın başrolünde yer aldığı dizi yakında Fox ekranlarında olacak.

https://twitter.com/alinasdeniz/status/1567241438689107969

BEBEK BAKICILIĞI YAPAN ZEYNEP’İN HİKAYESİ

Bebek bakıcılığı yapan Zeynep’in (Alina Boz) eline tesadüfen geçen yüklü bir miktar paranın ardından hayatının değişmesini konu edinen dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz 14 Haziran 1998’de Rusya’nın başkenti Moskova’da doğdu. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya’da kaldı. Ailesinin işleri nedeniyle Türkiye’ye dönen Alina Boz yedi yaşında İstanbul’a geldi. Orada Türkçe öğrendi ve ilkokula gitti. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce reklam ve dergilerde çalıştı.

https://twitter.com/gundemtakip81/status/1567223746578063360

Oyunculuk kariyerine yaşında 2013 yılında on beş yaşında Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak başladı. Paramparça dizisinde Hazal olarak, oyuncu Nurgül Yeşilçay ile birlikte çalıştı. 2016 yılında Kaçma Birader filminde Melis Kahvacı olarak rol aldı. 2017 yılında Bölük filminde rol aldı. 2017 yılında Sevda’nın Bahçesi dizisinde Defne karakteriyle. 2018 yılında Vatanım Sensin dizisinde Prenses Anastasia Romanova rolünü üstlendi ve aynı yıl Elimi Bırakma dizisinde başrol oynadı.

Netflix orijinal dizisi Aşk 101’de başrol oynadı ve Eda karakterini canlandırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir