Bir Küçük Gün Işığı konusu nedir, oyuncuları kimler? Çekim yeri şaşırttı

Ekranların yeni dizisi 'Bir Küçük Gün Işığı' ilk bölümü ile geçtiğimiz hafta izleyicilerden tam not aldı. ATV'de yayınlanan dizi 2. bölümü ile ekranlara gelecek. Dizi her hafta pazartesi akşamları yeni bölümleriyle ekranda olacak. Peki, Bir Küçük Gün Işığı konusu nedir, oyuncuları kimler? Bir Küçük Gün Işığı nerede çekiliyor?

featured

Bir Küçük Gün Işığı dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanacak olan hayatı hiç beklemediği bir anda alt üst olan Elif’in karanlıktan gün ışığına çıkma hikâyesini anlatan Bir Küçük Gün Işığı bu akşam 2. bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, Bir Küçük Gün Işığı konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte dizinin detayları…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI KONUSU NEDİR?

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak’ın oturduğu dizi, tüm ezberleri bozarak her şeye yeniden başlamak zorunda kalan Elif’in karanlıktan gün ışığına çıkma hikayesini konu alıyor. 10 yıldır bir yalanın içinde yaşayan Elif’in hayatı bir haberle alt üst olur. Çaresiz genç kadının yolu zengin iş adamı Fırat ile beklenmedik bir şekilde kesiştiğinde ise her şey daha da karışır. Yürekleri ısıtan anlatımı ve kalplere dokunan hikayesi ile “Bir Küçük Gün Işığı” Eylül’de atv’de.

Bir Küçük Gün Işığı canlı izle! Elif, Fırat’ın iş teklifini kabul mu edecek?

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi İtalya ve İstanbul’da çekildi. İstanbul’un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekilen Bir Küçük Gün Işığı dizisinde renkli görüntüler oluştu.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİ OYUNCULARI

Bir Küçük Gün Işığı dizisi oyuncuları arasında Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz Mete, Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beran Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı yer alıyor.

Elif – Seray Kaya

Fırat – Berk Oktay

Dila – Tuğçe Açıkgöz

Ümran- Esra Dermancıoğlu

Sude – Şeyma Korkmaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir