Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan’ın son sözlerini açıkladı: ‘Aşkım ben…’

Akciğer kanserine yenik düşen Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, oyuncunun son sözlerini açıkladı.

featured

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan’ın paylaşımı ile akciğer kanseri tedavisi gördüğü ortaya çıkan oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede 59 yaşında hayata veda etti.

59 yaşındaki Kalkavan’ın ölümünü meslektaşı Hamdi Alkan, “Çok üzgünüm… Işıklar içinde uyu canım Billur” notuyla duyurdu.

Kalkavan akciğer kanseriyle mücadele ettiği sırada vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybetti.

Billur Kalkavan’ın son çektiği video ortaya çıktı: ‘Korkmayın…’

Ölümü sanat camiasını yasa boğan Billur Kalkavan’ın son çektiği video ortaya çıkmıştı.

Kalkavan, videosunda kanser hastalarına seslenerek “Korkmayın” mesajı vermiş.

Billur Kalkavan’ın ölümünün ardından konuşan sevgilisi Buğra Bahadırlı, “Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş. Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı.

Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45’te kalbi durdu” ifadelerini kullandı.

Kalkavan’ın 13 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Buğra Bahadırlı, oyuncu ile son diyaloğunu anlattı:

“Doktorların ‘tümörden mi progresyon yapıyor’ diye endişelendiği bir dönemde ‘Bu kadar hızlı düşüş enfeksiyondan oluyordur’ dedim. Enfeksiyon çıktı. Orada canım sıkıldı. Biraz duygulandım.

Odaya girdiğimde Billur baygındı. Duygulanıp sarıldım. Ben ağlayınca kendine geldi ve ‘Aşkım merak etme, ben seni hiç bırakır mıyım’ dedi. Son diyaloğumuz o oldu.”

Son ana kadar umut doluydu! Sevgilisi Buğra Bahadırlı Billur Kalkavan’ı bir an olsun yalnız bırakmadı…

BİR KÖTÜ GÜNÜMÜZ BİLE GEÇMEDİ

Buğra Bahadırlı, çok üzgün olduğunu söyledi ve ekledi:

“Billur, zamanında bana bir hikâye anlatmıştı. Bir adam karısını kaybediyor. Adam, haberi aldıktan sonra hemen bunu karısıyla paylaşmak istiyor ve ‘Şu an karımın öldüğü haberini gidip karımla paylaşmalıyım’ diyor.

Benim de şu an hissettiğim şey o. Bir kötü günümüz bile geçmedi. Bir gün tartışmadık. Tabii ki fikir tartışmalarımız oldu ama bir gün kavga edip ayrılmaya niyetlenmedik.”

Bahadırlı, Billur Kalkavan’ın vasiyeti olmadığı haberleri hakkında, “Manevi bir vasiyeti yok. Çünkü öleceğini düşünmüyordu. Kendi aramızda konuştuğumuz şeyler vardı ama resmiyete dökmedik. Birbirimizin hayat arkadaşıydık çünkü” açıklamasını yaptı.

KENTSEL DÖNÜŞÜME ÜZÜLDÜ

Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan’ın son günlerde çok üzgün olduğunu da söyledi:

“Kemoterapi portunun içine yerleşen mantardan dolayı enfeksiyon oluştu. Normal insanın bile kaldıramayacağı enfeksiyona yakalandı. Vücut çok yorulmuştu. Ayrıca oturduğumuz ev kentsel dönüşüme girdi.

’90 gün içinde evinizin boşaltılması gerekiyor’ denilince de morali bozuldu. Üzüntüden 2 günde 1.5 kilo verdi. Hastanede kalmak istedi. ‘Sonra yeni evimize geçeriz’ dedi ama kısmet olmadı. İyileşmeye başlamıştı. Ama bu ev konusundan sonra hayatla bağı azaldı.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir