Billur Kalkavan’ın son çektiği video ortaya çıktı: ‘Korkmayın…’

Akciğer kanseriyle savaşan oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 59 yaşındaki Kalkavan'ın ölümünü meslektaşı Hamdi Alkan duyurdu. Ünlü sanatçının ölümü sanat camiasını adeta yasa boğdu. Akciğer kanseriyle mücadele ettiği sırada vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybeden ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın son çektiği video ortaya çıktı.

featured

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan’ın paylaşımı ile akciğer kanseri tedavisi gördüğü ortaya çıkan oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede 59 yaşında hayata veda etti.

59 yaşındaki Kalkavan’ın ölümünü meslektaşı Hamdi Alkan, “Çok üzgünüm… Işıklar içinde uyu canım Billur” notuyla duyurdu.

Kalkavan akciğer kanseriyle mücadele ettiği sırada vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybetti.

Ölümü sanat camiasını yasa boğan Billur Kalkavan’ın son çektiği video ortaya çıktı.

Kalkavan, videosunda kanser hastalarına seslenerek “Korkmayın” mesajı vermiş.

Billur Kalkavan’ın ölümünün ardından konuşan sevgilisi Buğra Bahadırlı, “Kanser tedavisi iyi gidiyordu. Ne var ki kemoterapi sırasında vücudunda bir mantar türemiş. O mantar da enfeksiyona neden olmuş.

Buna bağlı olarak bağışıklık sistemi iyice zayıfladı. Son iki hafta ne yemek yiyebildi ne de uyuyabildi. İki gün önce yoğun bakıma alındı ama kalbi daha fazla dayanamadı. Sabah 3.45’te kalbi durdu” ifadelerini kullandı.

13 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı sessizliğini bozdu! İşte Billur Kalkavan’ın ölüm sebebi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir